text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Kleuromschrijving
Samenstelling
Garantie
Verpakking
Garantie periode
Verpakkingsinhoud
Houtsoort
Dikte (mm)
Serie
Filter 55 resultaten

Overkappingen

55 producten gevonden

Overkappingen

Creëer met een overkapping een plek om optimaal te genieten van het buitenleven, zelfs als het weer even niet mee zit. Een overkapping creëert extra leefruimte en brengt sfeer. In ons assortiment vindt u verschillende houten overkappingen, zoals een overkapping met schuur of tuinhuis en kant-en-klare overkappingen.

Soorten overkappingen bij PontMeyer

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kant en klare overkappingen. Zo kunt u kiezen voor eentje die samengaat met een schuur of tuinhuis, maar ook voor een losse overkapping die aan huis kan worden gezet. De overkappingen zijn er in twee houtsoorten: Douglas hout en vurenhout.

Overkapping met schuur of tuinhuis

Een overkapping met schuur of tuinhuis is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan extra opbergruimte en een overdekte plek om te zitten. Hierbij kunt u denken aan een overkapping voor een jacuzzi. Doordat de overkapping vastzit aan de schuur, creëert het eenheid en rust in de tuin. Dankzij de schuur of het tuinhuis slaat u uw fietsen, barbeque en gereedschap op buiten het zicht.

Overkapping aan huis

Bent u opzoek naar een overkapping aan huis? Dan is een terrasoverkapping hetgeen dat u zoekt. Een terrasoverkapping is een verlengstuk van het huis waarmee uw leefruimte, en daarmee uw woonplezier, vergroot. Een overkapping aan huis heeft als voordeel dat u uw terras eenvoudig kunt bereiken, wat ideaal is bij slecht weer. Daarnaast biedt het gedurende de warme dagen een schaduwplek.

Douglas overkapping

Douglas overkappingen zijn enorm populair geworden over de afgelopen jaren, omdat de houtsoort duurzaam is en weinig onderhoud vergt. Houd er rekening mee dat het hout niet in direct contact komt met de grond. Hierdoor kan het hout sneller gaan rotten. Na verloop van tijd zal de Douglas overkapping gaan vergrijzen. Dit kunt u tegengaan door het Douglas hout te behandelen met kleurloze beits.

Zelf een overkapping bouwen?

Naast ons assortiment aan overkappingen kunt u ook zelf een overkapping ontwerpen en bouwen met ons uitgebreide assortiment aan hout. Zo heeft u volledige creatieve vrijheid en is alles mogelijk. Wilt u weten hoe u overkapping maakt? Lees dan onze tips over een overkapping maken en bekijk ons assortiment houten palen.

Veilige en kwalitatieve overkappingen

Een overkapping moet natuurlijk veilig zijn, zodat u er volop van kunt genieten. Het assortiment van PontMeyer bestaat uit vuren en Douglas overkappingen. Beide houtsoorten zijn kwalitatief zeer sterk, duurzaam en hebben een lange levensduur. Wilt u de levensduur van uw overkapping verlengen? Behandel het hout dan met beits voor een extra beschermingslaag.

Overkapping kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u overkapping kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste kant-en-klare overkappingen voor u op voorraad.c

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.