text.skipToContent text.skipToNavigation

Betonpalen

Betonpalen kunnen in tal van verschillende situaties gebruikt worden. Ze worden onder meer toegepast bij het bouwen van een schuur, een veranda of eventueel een terrasoverkapping.

5 producten gevonden

Betonpalen kopen?

Bent u bezig met het plaatsen van een schutting? Dan heeft u betonpalen nodig. Betonpalen kopen doet u bij PontMeyer. Wij hebben een ruim assortiment producten waarmee uw schutting niet omver te krijgen is. Bekijk daarom onze betonpoeren, betonpalen, betonplaten en maak een keuze! Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Betonpalen schutting

Betonpalen voor schuttingen zijn noodzakelijk. Ze zorgen voor stevigheid en stabiliteit van uw afscheiding of tuinscherm. De betonpalen zijn duurzaam en beschermen tevens uw schuttingplanken tegen op trekkend vocht. Dit komt door de onder-plaat waarop de paal is bevestigd. Wilt u liever een kant-en-klare afscheiding van uw tuin? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk meteen ons assortiment schuttingen. Bent u een echte doe-het-zelver? Bekijk dan ons tuinhout, steigerhout vuren ME of douglas hout. Wilt u liever een tuin met een open karakter? Bekijk dan ook eens ons assortiment trellis en houten hekwerk

Betonpalen antraciet

PontMeyer heeft ook betonpalen antraciet in het assortiment. De betonpoer heeft een hoogte van 100 mm en een breedte van 180 mm. De betonpoer is daarentegen een stuk hoger. Namelijk: betonpoer antraciet 150x150x500 met afgeronde kanten. Voorzien van een gat met schroefdraad voor paalhouder.

Kenmerken betonpalen antraciet:

- Met afgeronde kanten, onderaan 180x180mm
 Voorzien van gat met schroefdraad voor paalhouder
- Ideaal voor staanders van 120x120 of 150x150mm
- Bij overkappingen en losse ondergronden adviseren we onder de poer een wegzakpreventie of een 300 x 300 mm stoeptegel te plaatsen
- Laat de betonpoer circa 100mm boven de grond uitsteken, zo blijven uw houten palen vrij van vocht en opspattend vuil

Betonplaat tuin

Een betonplaat tuin is cruciaal voor het plaatsen van uw schutting of tuinscherm. Zonder een betonplaat is de schutting niet bestand zijn tegen heftige weersomstandigheden. Bent u uw gehele tuin aan het verbouwen en bezig met het leggen van een terras? Bekijk dan ons assortiment terrastegels, stenen, klinkers en vlonderplanken. Zo is uw tuin binnen de kortste keren klaar voor de zomer! 

Betonpoeren

Ook betonpoeren hebben wij in het assortiment. U vindt ze in de maten 500x150 mm en 100x180 mm. Heeft u vragen over het plaatsen van een schutting? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs in een van onze vestigingen verspreid over heel Nederland.

Betonpoeren 10x10

Betonpoeren van 10x10 cm of 100x100 mm is ook een afmeting waar u voor kunt kiezen. Vindt u het niet tussen onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Met PontMeyer geniet u optimaal van het buitenleven!