text.skipToContent text.skipToNavigation

Betonpalen

5 producten gevonden
Product
Betonpoer
Hoogte in mm
500
Betonpoer antraciet 150x150x500 met afgeronde kanten. Voorzien van gat met schroefdraad voor paalhouder.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Hoogteverstelling
Uitvoering
voor poer met plaat en draadeind m16

Hoogteverstelling RVS 3mm voor betonpoer, ideaal voor staanders van 150x150mm. Bij overkappingen en losse ondergronden adviseren we onder de poer een stoeptegel of wegzakpreventie te plaatsen en snelcement te gebruiken. Daardoor heeft uw betonnen poer meer draagvlak.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Betonpoer
Uitvoering
Mini met velling

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Hoogteverstelling
Uitvoering
voor tegel met plaat en draadeind m20

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
35x100x100mm
Product
Betonstelblok

De betonstelblokken zorgen voor de juiste afstand tussen de onderwapening en het betonoppervlak. De stelblokjes hebben een afmeting van 100x100 mm met een dekking van 35 mm. De betonblokken worden in big bags in meervoud van 50 stuks geleverd.

€ xx,xx

€ xx,xx

Betonpalen kopen?

Betonpalen kunnen in tal van verschillende situaties gebruikt worden. Ze worden onder meer toegepast bij het bouwen van een schutting, schuur, of een terrasoverkapping. 

Bekijk ons aanbod in betonpalen, betonpoeren, betonblokken. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Betonpalen voor een schutting

Betonpalen voor een schuttingen zorgen voor stevigheid van een tuinscherm. De betonpalen zijn duurzaam en beschermen tevens de schuttingplanken tegen optrekkend vocht door de onderplaat waarop de palen zijn bevestigd. 

Betonpoeren

Ook voor betonpoeren komt u naar PontMeyer! Ons aanbod bevat betonpoeren met de afmetingen 150X150X500 mm en 180x180x100 mm in de kleur antraciet. Beiden zijn voorzien van een gat voor het schroefdraad voor de paalhouder. Als u te maken heeft met een losse ondergrond of u wilt een overkapping bouwen, gebruik wegzakpreventie voor onder de poer of een stoeptegel van 300x300 mm. Zorg ervoor dat de betonpoer ongeveer 100 mm boven de grond uitsteekt om de houten palen te beschermen tegen vocht.