text.skipToContent text.skipToNavigation

Betonpalen

Betonpalen kunnen in tal van verschillende situaties gebruikt worden. Ze worden onder meer toegepast bij het bouwen van een schuur, een veranda of eventueel een terrasoverkapping.

5 producten gevonden

Betonpalen kopen?

Bent u bezig met het plaatsen van een schutting? Dan heeft u betonpalen nodig. Betonpalen koopt u bij PontMeyer. Wij hebben een ruim assortiment producten waarmee de schutting niet makkelijk omver te krijgen is. Bekijk daarom onze betonpoeren, betonpalen, betonplaten en maak een keuze! Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Betonpalen schutting

Betonpalen voor schuttingen zijn noodzakelijk. Ze zorgen voor stevigheid en stabiliteit van uw afscheiding of tuinscherm. De betonpalen zijn duurzaam en beschermen tevens uw schuttingplanken tegen optrekkend vocht door de onderplaat waarop de palen zijn bevestigd. Wilt u liever een kant-en-klare afscheiding? Ook dan bestelt u bij Pontmeyer, bekijk hier ons assortiment schuttingen. Voor het materiaal los kijkt u naar ons tuinhout, steigerhout vuren ME of douglas hout. Een tuin met een open karakter maat u met ons assortiment trellis en houten hekwerk

Betonpoeren

Ook voor uw betonpoeren komt u naar PontMeyer! Ons aanbod bevat betonpoeren met de afmetingen 150X150X500 mm en 180x180x100 mm in de kleur antraciet. Beiden zijn voorzien van een gat voor het schroefdraad voor de paalhouder. Als u te maken heeft met een losse ondergrond of u wilt een overkapping bouwen, gebruik wegzakpreventie voor onder de poer of een stoeptegel van 300x300 mm. Zorg ervoor dat de betonpoer ongeveer 100 mm boven de grond uitsteekt om de houten palen te beschermen tegen vocht.

Betonplaat voor in de tuin

Een betonplaat voor in de tuin is cruciaal voor het plaatsen van uw schutting of tuinscherm. Zonder een betonplaat is de schutting niet bestand tegen zware weersomstandigheden.

Heeft u vragen over het plaatsen van een schutting? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs bij één van onze vestigingen verspreid over heel Nederland.

Ook bezig om een terras aan te leggen? Bekijk dan ook ons assortiment terrastegels, stenen, klinkers en vlonderplanken