text.skipToContent text.skipToNavigation
UPDATE: Wij zijn open voor bouwend Nederland. Voor 13:00 besteld, is de volgende dag tussen (ma-vrij) 10:00 - 17:00 / (za) 10:00 - 15:00 afhalen

Betonpalen

5 producten gevonden

Betonpalen kopen?

Betonpalen kunnen in tal van verschillende situaties gebruikt worden. Ze worden onder meer toegepast bij het bouwen van een schutting, schuur, of een terrasoverkapping. 

Bekijk ons aanbod in betonpalen, betonpoeren, betonblokken. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Betonpalen voor een schutting

Betonpalen voor een schuttingen zorgen voor stevigheid van een tuinscherm. De betonpalen zijn duurzaam en beschermen tevens de schuttingplanken tegen optrekkend vocht door de onderplaat waarop de palen zijn bevestigd. 

Betonpoeren

Ook voor betonpoeren komt u naar PontMeyer! Ons aanbod bevat betonpoeren met de afmetingen 150X150X500 mm en 180x180x100 mm in de kleur antraciet. Beiden zijn voorzien van een gat voor het schroefdraad voor de paalhouder. Als u te maken heeft met een losse ondergrond of u wilt een overkapping bouwen, gebruik wegzakpreventie voor onder de poer of een stoeptegel van 300x300 mm. Zorg ervoor dat de betonpoer ongeveer 100 mm boven de grond uitsteekt om de houten palen te beschermen tegen vocht.