text.skipToContent text.skipToNavigation

Betonpalen

9 producten gevonden

Betonpalen kopen?

Betonpalen kunnen in tal van verschillende situaties gebruikt worden. Elke paal heeft een specifiek doel. Zo kunt u betonpalen gebruiken voor een schutting, een schuur of een terrasoverkapping. Betonpalen zorgen voor stevigheid van een tuinscherm en een schutting. De betonpalen zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. De onderplaten van de betonpalen zorgen ervoor dat het materiaal waarvan de schutting of overkapping is gemaakt ook beschermd wordt tegen optrekkend vocht. 

Betonpalen voor een schutting

Betonpalen voor een schuttingen zorgen voor stevigheid van een tuinscherm. De betonpalen zijn duurzaam en beschermen tevens de schuttingplanken tegen optrekkend vocht door de onderplaat waarop de palen zijn bevestigd. 

Betonpoeren

Ook voor betonpoeren komt u naar PontMeyer! Ons aanbod bevat betonpoeren met de afmetingen 150X150X500 mm en 180x180x100 mm in de kleur antraciet. Beiden zijn voorzien van een gat voor het schroefdraad voor de paalhouder. Als u te maken heeft met een losse ondergrond of u wilt een overkapping bouwen, gebruik wegzakpreventie voor onder de poer of een stoeptegel van 300x300 mm. Zorg ervoor dat de betonpoer ongeveer 100 mm boven de grond uitsteekt om de houten palen te beschermen tegen vocht.

Betonpalen kopen bij PontMeyer

De betonpalen bij PontMeyer in het assortiment zijn over het algemeen op voorraad. Dat betekent dat we deze snel en betrouwbaar kunnen leveren. Wanneer er voorraad is betekent dat wanneer u voor 13.00 uur besteld we de volgende dag kunnen leveren. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw order af te halen in één van onze vestigingen. We hebben vestigingen door heel het land. Op onze vestigingen pagina kunt u zien welke vestiging voor u het dichtst in de buurt is. Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.