text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinschermen

11 producten gevonden

Tuinschermen kopen

Gaat u aan de slag met een tuinproject en bent u op zoek naar een tuinscherm om een stevige schutting te plaatsen? Dan zit u bij ons goed! Voor het creëren van rust en privacy of voor het afschermen van de wind is het plaatsen van een tuinscherm de ideale oplossing. Ook is het kopen van een schutting geschikt voor het afscheiden van het erf. Het afschermen van de tuin kan op verschillende manieren, daarom biedt PontMeyer een ruime keuze aan tuinschermen. Zo kunt u de geschikte schutting kiezen die past bij uw wensen. Laat u inspireren door ons aanbod. Op de website van PontMeyer vindt u tuinschermen van hoge kwaliteit en in diverse designs en afmetingen.

Bij PontMeyer vindt u houten tuinschermen van onderstaande houtsoorten

Geïmpregneerd vuren tuinschermen

Deze vuren tuinschermen zijn voorzien van het KOMO keurmerk, wat inhoudt dat het garantie biedt voor verantwoord behandeld hout met de in Nederland toegelaten verduurzamingsmiddelen. De geïmpregneerde vuren tuinschermen zijn beschikbaar met een toog en rechte bovenkant. De rechte tuinschermen zijn af te werken met een vuren geïmpregneerde afdeklat. PontMeyer heeft hierin de afmetingen 1800x1800mm en 1800x2000mm.

Hardhouten tuinschermen

Hardhouten tuinschermen zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook zeer decoratief. De hardhouten tuinschermen zijn verkrijgbaar in rechte uitvoeringen en met een toog. Ook hebben wij hardhouten tuinschermen die voorzien zijn van een hardhouten raamwerk. Dit zorgt voor een speelse uitstraling. Bovendien kan er gekozen worden voor horizontale en verticale planken. PontMeyer heeft hardhouten tuinschermen in de afmetingen 1800x900mm, 1800x1300mm en 1800x1800mm. 

Tuinscherm laten plaatsen of zelf plaatsen?

Als u zelf een tuinscherm gaat plaatsen, maak daarbij altijd gebruik van de bijbehorende handleiding. Lees hier handige tips over het plaatsen van een tuinscherm. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de vestiging. Wij helpen u graag verder!

Tuinschermen bestellen bij PontMeyer

Wilt u tuinschermen online bestellen? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. U heeft dan de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling te plaatsen. Koopt u de tuinschermen liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in. Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.