text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinschermen

Voor meer rust en privacy in uw tuin, of voor het afschermen van de wind is het plaatsen van een tuinscherm van PontMeyer ideaal. Ook is het plaatsen van een tuinscherm dé oplossing voor een erfafscheiding.

9 producten gevonden

Tuinscherm kopen?

Voor meer rust en privacy in uw tuin, of voor het afschermen van de wind is het plaatsen van een tuinscherm van PontMeyer ideaal. Ook is het plaatsen van een schutting dé oplossing voor een erfafscheiding. Het afschermen van uw tuin kan op verschillende manieren, daarom biedt PontMeyer een verscheidenheid aan tuinschermen. Zo kunt u de geschikte schutting kiezen die past bij uw wensen. Laat u inspireren door ons aanbod.

Op de website van PontMeyer vindt u tuinschermen van verschillende kwaliteiten in diverse designs en afmetingen:

Geïmpregneerd vuren tuinschermen

Deze schermen zijn voorzien van het KOMO keurmerk, wat inhoudt dat het garantie biedt voor verantwoord behandeld hout met de in Nederland toegelaten verduurzamingsmiddelen. De geïmpregneerde vuren tuinschermen zijn beschikbaar met een toog en rechte bovenkant. De rechte tuinschermen zijn af te werken met een vuren geïmpregneerde afdeklat. PontMeyer heeft hierin de afmetingen 1800x1800mm en 1800x2000mm.

Hardhouten tuinschermen

Hardhouten tuinschermen zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook zeer decoratief. De hardhouten schuttingdelen zijn er in rechte uitvoeringen en met toog. Ook hebben wij hardhouten tuinschermen die voorzien zijn van een hardhouten raamwerk. Dit geeft de schutting een speelse uitstraling. Bovendien kan er gekozen worden voor horizontale en verticale planken. PontMeyer heeft hardhouten tuinschermen in de afmetingen 1800x900mm, 1800x1300mm en 1800x1800mm.

Geïmpregneerde grenen tuinschermen.

Grenen is lichtbruin van kleur en geschikt voor verwerking in de tuin. Naast deze lichtbruine kleur, kunt u kiezen voor een antraciet gekleurde schuttingdeel. PontMeyer heeft geïmpregneerd grenen tuinschermen in de afmetingen 1800x1300mm en 1800x1800mm.

 

Douglas tuinschermen.

Douglas is een (naald)houtsoort met een fraai oranjeachtig geelbruin uiterlijk en een mooie levendige vlamtekening. De douglas tuinschermen zijn er met ruwe planken voor een rustieke uitstraling en met geschaafde planken voor een mooie kleurschakering. PontMeyer heeft douglas tuinschermen in de afmeting 1800x1800mm.

Tot slot heeft PontMeyer ook een rvs tuinscherm in zijn assortiment. Op onze website vindt u deze tuinscherm onder de benaming Flex Fence. Met een Flex Fence kunt u zelf de mate van afscherming bepalen. Flex Fence bevat lamellen, die u zelf gemakkelijk open en dicht kunt draaien.