text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Hoogte (mm)
Breedte (mm)
Houtsoort
Oppervlakte afwerking
Kopmaat (mm)
Materiaalsoort
Modelcode
Dikte (mm)
Productgroep
Filter 11 resultaten

Tuinschermen

11 producten gevonden

Tuinscherm kopen?

Gaat u aan de slag met een tuinproject en wilt u uw tuin afschermen? Dan zit u bij ons goed! Voor het creëren van rust en privacy is het plaatsen van een tuinscherm de ideale oplossing. Het afschermen van de tuin kan op verschillende manieren. PontMeyer biedt daarom een ruime keuze aan tuinschermen. Zo past er altijd eentje bij uw wensen. Laat u inspireren door ons aanbod.

Soorten tuinschermen bij PontMeyer

Binnen ons assortiment vindt u tuinschermen van verschillende houtsoorten, zoals hardhout, grenen en Douglas. Daarnaast bieden we ook zwarte tuinschermen aan, die uw tuin direct een chique uitstraling geven. Alle tuinschermen in ons assortiment hebben een afmeting van 180x180 cm.

Douglas tuinschermen

In ons assortiment vindt u zowel Douglas ruw als Douglas geschaafde tuinschermen. Beide uitvoeringen zijn zeer goed bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden en kennen daardoor een lange levensduur. De schermen bestaan uit 17 verticale planken met een dikte van 15 mm en zijn 180 bij 180 centimeter.

Hardhouten tuinschermen

Hardhouten tuinschermen zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook zeer decoratief. De schermen zijn verkrijgbaar in een rechte uitvoering. Hierdoor kunt u zelf kiezen hoe u de tuinschermen aanbrengt: horizontaal of verticaal. Alle afmetingen van de hardhouten tuinschermen in ons assortiment zijn 180x180 cm.

Vurenhouten tuinschermen

De vuren tuinschermen zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Dit houdt in dat het verantwoord behandeld hout is met, de in Nederland, toegelaten verduurzamingsmiddelen. De geïmpregneerde vuren tuinschermen zijn beschikbaar met een rechte bovenkant. De rechte tuinschermen zijn af te werken met een vuren geïmpregneerde afdeklat.

Zwarte tuinschermen

Zwart wint aan populariteit in de tuin. Naast de chique uitstraling die de zwarte tuinschermen hebben, laten ze ook de planten in uw tuin extra opvallen. In ons assortiment vindt u een grenen tuinscherm die zwart is gedompeld. Het is hierdoor mogelijk dat de kleur van het hout doorschijnt. U kunt er daarom voor kiezen de tuinschermen eerst na te behandelen, voordat u deze plaatst.

Gaat u zelf uw tuinscherm plaatsen?

Maak altijd gebruik van de bijbehorende handleiding wanneer u een tuinscherm gaat plaatsen. Daarnaast vindt u meer tips in ons artikel over het plaatsen van een schutting. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of kom langs in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder!

Tuinschermen bestellen bij PontMeyer

Wilt u tuinschermen online bestellen? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. U heeft dan de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling te plaatsen. Koopt u de tuinschermen liever in de winkel? Kom dan langs bij één van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in.

Tuinscherm aanbiedingen

Bent u op zoek naar goedkope tuinschermen? Houd dan onze actiepagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen. Of schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief, zo mist u nooit meer een mooie aanbieding.