text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Kapschuur

Kapschuur

Een kapschuur is een overdekking (kap) waarbij de zijwanden open zijn. Dit biedt een mooie sfeervolle toevoeging aan uw tuin.In ons assortiment zijn verschillende kant-en-klare Douglas houten kapschuren aanwezig. De kapschuren zijn verder uit te breiden naar eigen wens. Zo vindt u in ons assortiment diverse soorten gevelbekleding zoals Zweeds rabat en potdekselplanken. Hiermee kunt u wanden aanbrengen bij uw kapschuur zodat deze meer beschut wordt. Let op: dakbedekking wordt bij onze kapschuren niet standaard geleverd. Bekijk ons assortiment aan dakbedekking en vindt de dakbedekking waarmee u uw kapschuur wilt afwerken.

Kapschuren van Douglas hout

Alle kapschuren bij PontMeyer zijn gemaakt van Douglas hout. Dit houtsoort is een zeer populair tuinhout. Allereerst dankzij de kenmerkende oranje kleur die een mooie, warme uitstraling geeft. Daarnaast is het een betaalbaar en duurzaam houtsoort. Het is wel verstandig Douglas hout te behandelen met een beits of lak. Dit zorgt ervoor dat het hout van uw kapschuur langer meegaat en zijn kleur behoudt. Douglas hout dat niet behandeld wordt en wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden zal op den duur vergrijzen.

Kapschuur uitbreiden

Onze kapschuren zijn uit te breiden met verschillende elementen.

  • Wanden. Deze plaatst u aan de gewenste zijdes van uw kapschuur, zodat u beschut zit. Bij de keuze voor de wanden kunt u kiezen voor onbehandeld of voor geïmpregneerd hout. Kies voor rabatdelen wanneer u zelf een wand wenst te maken.
  • Dakbedekking. Een praktische oplossing is het gebruik van dakpanplaten. Deze hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsarm en makkelijk te monteren.

Kapschuur kopen bij PontMeyer

De meeste van onze kapschuren zijn op voorraad. Dat betekent dat we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Voor 13.00 uur besteld? Dan kunnen wij de volgende dag vaak al leveren. U kunt er ook voor kiezen om de kapschuur af te halen in één van onze vestigingen. De meeste vestigingen hebben een drive inn concept. U rijdt met uw bus naar binnen en laadt de kapschuur zo gemakkelijk droog in. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.