text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Dakgoten en Boeidelen

62 producten gevonden

Dakgoot

Dakgoten zijn essentieel voor het afvoeren van uw regenwater of van ander hemelwater, zoals smeltwater. Gebruik dakgoten voor uw woning, tuinhuis of schuur. Een dakgoot vangt het water op en voert het via de regenpijp af naar het riool, uw tuin of een regenton.

Op het oog lijken dakgoten horizontaal te loten, maar ze worden in werkelijkheid met een licht schuine helling gemonteerd. U dient per meter de dakgoot 5mm af te laten lopen, zodat het water naar het laagste punt stroomt. Het laagste punt is het punt waar ook de regenpijp gemonteerd is.

In het assortiment van PontMeyer vindt u verschillende soorten dakgoten, waaronder:

  • een mastgoot
  • een bakgoot
  • een verholengoot

Qua materiaal kunt u kiezen voor een zinken dakgoot of een pvc dakgoot. Een zinken dakgoot heeft een klassieke uitstraling en gaat langer mee, maar vereist meer onderhoud dan een pvc dakgoot. Een pvc dakgoot is daarnaast ook goedkoper.

Dakgoot benodigdheden

Met enkel een dakgoot bent u er nog niet. U plaatst deze namelijk samen met ophangbeugels, verbindingsstukken, eindstukken en een uitloop naar de regenpijp. Voorkom daarnaast eenvoudig verstoppingen van de dakgoot en regenpijp met gootbladvangers en boldraadroosters.

Dakgoot kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een dakgoot kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan dakgoten, zoals mastgoten en verholengoten. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste dakgoten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.