text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Zinken dakgoot

0 producten gevonden

Zinken dakgoot

Een zinken dakgoot zorgt ervoor dat hemelwater en ander vuil van het dak wordt afgevoerd. Daarnaast voorkomt het waterschade, zoals lekkages. Een zinken dakgoot sluit mooi aan bij klassieke en moderne gevels, gaat lang mee en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Hierdoor is het 100% recyclebaar. In het assortiment van PontMeyer vindt u verschillende zinken goten, waaronder een zinken mastgoot en een zinken verholen goot.

Het grootste verschil tussen een PVC dakgoot en een zinken dakgoot zit in de prijs. Aan zinken dakgoten hangt vaak een hoger prijskaartje dan aan PVC goten. Daar staat wel tegenover dat een dakgoot van zink een langere levensduur heeft. Dit komt doordat zink oxideert en daardoor een natuurlijke beschermlaag (patineerlaag) vormt op het zink. Zinken goten gaan hierdoor meer dan 40 jaar mee. Dakgoten van PVC zijn vaak na 15 jaar al toe aan vervanging.

Heeft u een oude zinken dakgoot? Lever deze dan in bij een oud metaalhandelaar. Hier krijgt u namelijk geld voor.

Zinken goten accessoires

U hoeft de zinken goten niet te solderen. Iedere zinken goot is voorzien van gootverbinders die u tussen uw dakgoot inklemt. In ons assortiment vindt u ook eindstukken en gootuitlopen, die u eenvoudig zelf kunt plaatsen.

Zinken dakgoot kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u zinken dakgoot kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan zinken dakgoten en andere dakgoten om uw hemelwater mee af te voeren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste zinken goten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.