text.skipToContent text.skipToNavigation
2 producten gevonden
 • buigtriplex langs 2500x1220x7
  Lengte Breedte mm 2500x1220
  Dikte mm 8
  Toepassingsgebied Binnen

  Log in om prijzen te zien


  Om prijzen te zien moet je een account hebben en aangemeld zijn.
 • buigtriplex dwars 1220x2500x7
  Lengte Breedte mm 1220x2500
  Dikte mm 8
  Toepassingsgebied Binnen

  Log in om prijzen te zien


  Om prijzen te zien moet je een account hebben en aangemeld zijn.
 • Buigtriplex

  Buigtriplex is een buigbare multiplex plaat en enkel geschikt voor binnentoepassing. Buigtriplex wordt gebruikt voor het decoratief afwerken van gebogen constructies, zoals ronde meubels, wanden, balies en jachtbouw. Buigtriplex is opgebouwd uit drie lagen houtfineer. De drie lagen zijn kruislings verlijmd, waardoor er minder werking optreedt. De binnenste laag is zeer sterk en flexibel. De buitenste lagen zijn zacht en in dezelfde nerfrichting aangebracht. Buigtriplex is buigbaar evenwijdig aan de nerfrichting. Buigtriplex kopen? PontMeyer levert buigtriplex voor een voordelige prijs. U heeft de keuze uit buigtriplex dwars of buigtriplex langs. Beiden zijn verkrijgbaar in de afmeting 2500x1220mm met een dikte van 7mm.

  Buigtriplex dwars of langs?

  Buigtriplex dwars bevat nerven die in de breedte lopen. De plaat is over de breedte te buigen, waardoor u een koker kunt creëren van maximaal 1220mm hoog. Buigtriplex langs bevat nerven die in de lengte lopen. De plaat is over de lengte te buigen, waardoor u een koker kunt creëren van maximaal 2500mm hoog.

  Buigtriplex verwerken

  Buigtriplex wordt verwerkt door deze te bevestigen op een gebogen constructie of door twee platen ruggelings op elkaar te verlijmen waarbij de vorm wordt bepaald door een mal. Daarnaast is buigtriplex goed uit te werken vanwege het gladde oppervlak: lakken, schilderen en beplakken is mogelijk.

  Buigtriplex koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.