text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

€ xx,xx

€ xx,xx

  • Professioneel advies
  • Online bestellen en afhalen in 48 vestigingen
  • Gratis bezorgd vanaf €500
Bijhorende artikelen

plaatmateriaal per zaagsnede

ID L060100048

Productbeschrijving

Gemakkelijk uw plaat op maat laten zagen bij PontMeyer

Wilt u plaat op maat gezaagd? Bij PontMeyer zagen we verschillende soorten houten platen gemakkelijk voor u op maat. Denk daarbij aan platen, zoals MDF en HPL. Daarnaast zagen we ook kunststof platen op maat. Deze platen worden gemakkelijk voor u in de juiste afmetingen gesneden door middel van een platenzaag.

LET OP: de plaat op maat service is alleen beschikbaar voor afhaalorders en beschikbaar in alle vestigingen uitgezonderd PontMeyer Den Haag Mercuriusweg. Wilt u gebruik maken van de zaagservice in Den Haag? Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. 

Houdt er rekening mee dat plaatmateriaal alleen horizontaal en verticaal gesneden kan worden.

Hoe werkt de plaat op maat service?

U berekent zelf het aantal zaagsneden. Dit aantal zaagsneden voegt u toe aan uw winkelmand. Bij het afronden van uw aankoop vermeldt u in het opmerkingen veld het aantal zaagsneden en de gewenste afmetingen van de plaat. Houd er rekening mee dat de maximale plaatafname 3100x1530 mm bedraagt.

Vergeet daarna niet om contact op te nemen met de vestiging om de datum van afhalen te bevestigen. Wegens drukte dient u dit op eigen initiatief met de vestiging af te stemmen.

Op maat gezaagd plaat laten bezorgen?

Wilt u uw op maat gezaagde platen laten bezorgen? Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

  • Efficiënt en tijdbesparend
  • Gemakkelijk te vervoeren