text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Skantrae Essence

Skantrae Original

Skantrae Prestige

Skantrae Slimseries One

Skantrae Accent

Skantrae Cube

Skantrae Cube x

Skantrae binnendeuren

Bent u op zoek naar een binnendeur? Bij PontMeyer bent u aan het juiste adres! Van simpele boarddeuren tot luxe deuren: PontMeyer heeft het allemaal! Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van het gehele interieur. Gaat uw voorkeur uit naar een klassieke, moderne, landelijke of industriële uitstraling? Bekijk hier ons assortiment! Weet u niet waar u moet beginnen met het uitzoeken van de geschikte binnendeur? Maak gebruik van onze handige deurenconfigurator en stel de deur geheel naar eigen wens samen.

Skantrae binnendeuren assortiment

Bij PontMeyer hebben wij een ruim assortiment aan binnendeuren van Skantrae met uiteenlopende stijlen. De Skantrae binnendeuren zijn verdeeld in verschillende series. Elke serie heeft een eigen unieke uitstraling en zijn geschikt voor iedere toepassing in huis.

PontMeyer heeft een aantal Skantrae series in het assortiment. Dit zijn:

  • Skantrae Accent
  • Skantrae Essence
  • Skantrae Original
  • Skantrae Prestige

Duurzame binnendeuren

Bij de ontwikkeling van de Skantrae binnendeuren staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Skantrae werkt al jaren aan het verduurzamen van hun producten. In 2016 bestond 99% uit FSC of PEFC gecertificeerd hout. Daarnaast beschikken de binnendeuren over het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat de deuren gegarandeerd tien jaar in de beste staat blijven. De deuren zijn in diverse houtsoorten en samenstellingen verkrijgbaar. Door hoge kwaliteit van de binnendeuren bent u verzekerd van een lange levensduur en jaren woonplezier.

Skantrae binnendeuren kopen bij PontMeyer

De Skantrae binnendeuren zijn bij PontMeyer online te bestellen. Besteld u voor 13.00 uur? Dan kunnen wij de binnendeuren de volgende dag, mits deze op voorraad zijn, snel en betrouwbaar leveren. Naast bezorgen kunt u er uiteraard ook voor kiezen om af te halen in één van onze vestigingen. Vele van onze locaties hebben een handige drive-in. Zo kunt u eenvoudig en droog uw materiaal kopen en inladen. Uiteraard kan het zijn dat u aanvullend wat vragen heeft. Deze kunt u stellen aan onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur bereikbaar.