text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Skantrae SlimSeries

De Skantrae SlimSeries zijn deuren met een minimalistische en industriële stijl. Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment Skantrae SlimSerie deuren in diverse uitvoeringen. Stel uw deur helemaal samen in de deurenconfigurator die beschikbaar is op onze website of neem een kijkje in de deuren showroom bij één van onze vestigingen. Laat u vooral inspireren en adviseren door een van onze vakspecialisten.

Kenmerken Skantrae SlimSeries

De binnendeuren van de Skantrae SlimSeries hebben een extreem smalle deurstijl van slechts 60mm (stomp) of 73mm (opdek). Ze hebben een minimalistisch design en zijn strak vormgegeven. Ze zijn naast draaideur ook verkrijgbaar als schuifdeur. De SlimSeries deuren van Skantrae hebben drie verschillende type glassoorten: blank glas, nevel glas en rookglas. Dit glas is standaard 8mm dik veiligheidsglas. Daarnaast kunt u de binnendeuren uit de SlimSeries ook verkrijgen als paneeldeur. De diverse samenstellingen van de deuren zijn verkrijgbaar in een witte of zwarte grondlak.

Assortiment Skantrae SlimSeries

Het ruime assortiment aan binnendeuren van de Skantrae SlimSerie bestaat uit diverse industriële deuren. Er is voor ieder interieur een bijpassende deur. Deze Skantrae serie is verkrijgbaar als draaideur of schuifdeur en leverbaar in vele stompe en opdek maten. In de deurenconfigurator kunt u uw deur geheel naar uw eigen wens samenstellen en heeft u ook de mogelijkheid om een uniek SlimSeries hang-en sluitwerk pakket te kiezen die past bij uw samengestelde deur! Het assortiment in de deurenconfigurator bestaat uit verschillende SSL series die allemaal een industriële uitstraling hebben. Zo zit er gegarandeerd een deur bij die aansluit bij uw wensen.

Skantrae SlimSeries kopen bij PontMeyer

Bij PontMeyer bestelt u een Skantrae SlimSerie deur eenvoudig online. Dit kunt u doen via onze nieuwe deurenconfigurator! U kunt uw eigen deur naar wens samenstellen in een aantal stappen. Wilt u de binnendeur bestellen? Maak binnen twee simpele stappen een account aan, zodat u de mogelijkheid heeft om prijzen in te zien en uw bestelling te plaatsen. U heeft de keuze om uw bestelling te laten bezorgen of af te halen op één van onze 48 vestigingen in heel Nederland. Bestelt u voor 13.00 uur? Dan leveren wij de binnendeuren, mits deze op voorraad zijn, de volgende dag al op de gewenste locatie af. Heeft u vragen over een deur of wilt u graag vakkundig advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.