text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Maatvoering
Toon meer Toon minder
Uitvoering
Toon meer Toon minder
Materiaalsoort
Toon meer Toon minder
Modelcode
Toon meer Toon minder
Vorm
Draairichting
Productgroep
Filter 22 resultaten

Paumelles

22 producten gevonden

Paumelles zijn geschikt voor het afhangen van deuren. Paumelles bieden het voordeel dat de deur gemakkelijk uit het kozijn te tillen is. Tevens is de deur gemakkelijk te verhogen door gebruik te maken van opvulringen.

Paumelles bestaan uit twee delen, het bovenste deel wordt in de deur , het onderste deel in de zij- of middenwand geschroefd.

Soorten Paumelles

PontMeyer kan een ruim assortiment paumelles leveren. Geschikt voor onder andere houten of stalen kozijnen. PontMeyer levert ook paumelles voor een Hornmann kozijnen of Polynorm kozijnen. Deze hebben een ander uiterlijk waardoor de deur makkelijk te bevestigen is aan het kozijn.

U kunt ook kiezen voor een kogelstifpaumelles deze zijn geschikt voor zware binnendeuren. Indien u meer veiligheid wenst, kunt u kiezen voor een kogelpaumelle met dievenklauw. Hierdoor kan de deur niet aan de scharnierzijde worden geopend wanneer de schanierpennen zijn verwijderd.

Indien u de deur wilt verhogen kunt u gebruik maken van opvulringen deze zijn geschikt voor AXA inboorpaumelles. Pontmeyer heeft inboorpaumelles opvulring 12mm en een opvulring voor opvulring 14mm beide zijn verpakt per 6 stuks. Voor stalen kozijnen zijn deurdempers verkrijgbaar, om de deur zacht te laten landen in het kozijn.

Paumelles kopen bij PontMeyer

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan Paumelles. Veel van deze artikelen zijn op voorraad. Dat betekent dat we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Voor 13.00 uur besteld is de volgende dag in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw order af te halen in één van onze vestigingen. Al onze vestigingen hebben het unieke drive inn concept. U kunt met uw bus naar binnen rijden en dus altijd droog laden. Op onze vestigingen pagina ziet uw welke vestigingen we hebben. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur tot uw beschikking.