text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Stalen kozijn

Stalen binnendeurkozijnen zijn helemaal in. Het kan net datgene zijn waardoor jouw interieur helemaal uniek is. Een stalen binnendeurkozijn biedt daarnaast verschillende voordelen, waaronder:

  • een stalen binnendeurkozijn is sterk
  • een binnendeurkozijn is onderhoudsarm
  • een stalen binnendeurkozijn gaat lang mee. Lees meer
22 producten gevonden

Stalen binnendeurkozijn

Afhankelijk van de dikte van de wand en de afmetingen van de deur kun je bepalen welk stalen binnendeurkozijn geschikt is voor jouw klus. Bij PontMeyer vind je stalen binnendeurkozijnen in verschillende afmetingen voor deuren van 201,5 cm tot 231,5 cm. Daarnaast zijn de stalen kozijnen bedoeld voor muren van 70 mm of 100 mm dik. Ze worden allemaal geleverd in RAL kleur 9010.

Een bestelling bestaat altijd uit 1 dorpel (ligger) en 1 stijlenset (2 staanders). Let bij de bestelling op de draairichting. De stijlenset is namelijk leverbaar in een linksdraaiende en een rechtsdraaiende uitvoering. Houd daarnaast rekening met de ophanging. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor paumelles om de deur op te hangen.

Een stalen binnendeurkozijn monteren

Een stalen binnendeurkozijn is volledig afgelakt en is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. De stalen binnendeurkozijnen van PontMeyer beschikken over een eenvoudig klemsysteem en zijn daardoor snel en eenvoudig te monteren. De kozijnen worden ongemonteerd geleverd en het enige wat je nodig hebt voor het plaatsen van het stalen binnendeurkozijn is een waterpas en een inbussleutel. Houd er rekening mee dat de wand rondom altijd vlak en waterpas moet zijn.

Stalen binnendeurkozijn kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een stalen binnendeurkozijn kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste stalen kozijnen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.