text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Paumelles

Paumelles worden gebruikt voor het afhangen van deuren. Ze zorgen ervoor dat je de deur gemakkelijk uit kunt tillen. Daarnaast kun je de deur gemakkelijk verhogen door gebruik te maken van opvulringen. Paumelles bestaan uit twee delen. Het bovenste deel wordt in de deur geschroefd, het onderste deel in de zij- of middenwand.

23 producten gevonden

Soorten Paumelles

De paumelles van PontMeyer zijn geschikt voor onder andere houten of stalen kozijnen. In ons assortiment kun je kiezen voor een kogelpaumelle, inboorpaumelle en hamburgerpaumelle.

Een kogelpaumelle is corrosiebestendig en geschikt voor buitengebruik. De inboorpaumelle is geschikt voor zware opdekdeuren en de hamburgerpaumelle is geschikt voor dunne deuren. Een dievenklauw wordt vaak gebruikt bij kogelpaumelles, voor extra veiligheid. Hierdoor kan de deur niet aan de scharnierzijde worden geopend wanneer de scharnierpennen zijn verwijderd.

Indien je de deur wilt verhogen, gebruik je opvulringen. Deze zijn geschikt voor inboorpaumelles. PontMeyer heeft opvulringen voor inboorpaumelles in 12 mm en 14 mm. Voor stalen kozijnen zijn deurdempers verkrijgbaar, om de deur zacht te laten landen in het kozijn.

Paumelles kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een paumelle kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste paumelles voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.