text.skipToContent text.skipToNavigation

Boeidelen

 

16 producten gevonden

PontMeyer heeft in het assortiment Western Red Cedar en Pontpaint garant. Western Red Cedar rift gezaagde gevingerlaste/gelamineerde boeidelen zijn de beste in Nederland verkrijgbare samen gestelde boeidelen. Pontpaint garant boeidelen (FSC gecertificeerd) zijn multiplex opgebouwd uit door en door berken.

Boeidelen hout

Western Red Cedar rift gezaagde gevingerlaste/gelamineerde boeidelen zijn de beste in Nederland verkrijgbare samen gestelde boeidelen. Rift gezaagd hout geeft weinig aftekening in de boeien, waardoor er een vlak oppervlakte ontstaat, daarnaast is de hechting van de verf ten opzichte van dossé gezaagd hout (geen rasing grain) beter.

Boeidelen dienen goed geventileerd en met RVS bevestiging materiaal aangebracht te worden. Voor het aanbrengen 1 maal rondom afschilderen, na het aanbrengen zsm boorgaten plamuren en afschilderen.

Om u te kunnen voorzien van de beste boeidelen, hebben wij bij PontMeyer vanaf nu Western Red Cedar boeidelen van producent Totem in ons assortiment. Deze houten boeidelen zijn duurzaam, vormvast en isolerend. Snel te herkennen doordat de delen grijs gegrond zijn.

U kunt ze onafgewerkt plaatsen, als u in ieder geval de houten boeidelen binnen 6 maanden aflakt. Uniek is de 15 jaar garantie! Wilt u meer weten? Lees hier meer over dit aanbod. Of bestel direct!

Pontpaint boeidelen

Pontpaint garant boeidelen (FSC gecertificeerd) zijn multiplex opgebouwd uit door en door berken, aan twee zijden voorzien van een 390 gr/m2 voorbehandelde paintfilm. Berkentriplex wordt uit dun geschilde fineren opgebouwd, de 18mm dikke plaat bestaat bijna altijd uit 13 lagen, ter vergelijk: hardhouttriplex bestaat vaak uit 7 lagen, Okoumé uit 9 lagen.

Unipanel boeidelen

Alternatief voor Red Cedar en Ponpaint boeidelen zijn de Unipanel boeidelen. Deze hebben de eigenschappen van hout en biedt de voordelen van kunststof boeidelen. De Unipanel boeidelen komen voort uit een uniek productieproces.

Het kunststof heeft een constante dichtheid en heeft een glad en mat oppervlak. Voordeel hiervan is dat vuil zich nauwelijks kan hechten. Ze zijn goed afwasbaar en nemen geen vocht op. Andere voordelen zijn dat het kleurvast is en door de uitstekende kwaliteit heeft het een levenslange garantie tegen delamineren en rotten. Met betrekking tot duurzaamheid is te vermelden dat deze boeidelen recyclebaar zijn.

Boeidelen en PontMeyer

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan boeidelen. Het overgrote deel hebben we op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Dit is over het algemeen binnen 1 tot 2 dagen. Mocht u aanvullende vragen hebben over de boeidelen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. En uiteraard bent u van harte welkom in één van onze vestigingen. Deze zijn verspreid over het hele land. Op onze vestigingen pagina vindt u welke het dichtst bij u in de buurt is.

Bent u klaar met het verbouwen van uw huis en gaat u verder met uw tuin? Denk dan eens aan het bouwen van uw eigen terras. Bekijk hier ons assortiment terrastegels en tuinschermen. Met PontMeyer maakt u uw droomhuis compleet!