text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Productgroep
Lengte (mm)
Filter 8 resultaten

Unipanel boeidelen

Unipanel boeidelen zijn een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor dakranden en boeiboorden. Deze boeidelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele houten boeidelen.

8 producten gevonden

Unipanel boeidelen zijn bestand tegen weer en wind en gaan daardoor jarenlang mee. Het is onderhoudsarm. Bovendien zijn Unipanel boeidelen volledig recyclebaar, waardoor ze ook nog eens een duurzame keuze zijn. Daarnaast is het eenvoudig te bevestigen doordat het materiaal licht van gewicht is en het een slim ontwerp heeft. Voor het bevestigen van de boeidelen heb je geen speciale gereedschappen of kennis nodig.

Unipanel boeidelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor de boeidelen afgestemd kunnen worden op iedere stijl. Bovendien zijn ze voorzien van een speciale toplaag die het materiaal beschermt tegen krassen en verkleuring.

Unipanel boeidelen kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van onze Unipanel boeidelen? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen inzien en een boeideel bestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment met grote voorraden. Koop je jouw Unipanel boeidelen graag in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.