text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Kleuromschrijving
Productgroep
Lengte (mm)
Breedte (mm)
Filter 1 resultaten

Trespa boeidelen

Trespa boeidelen zijn duurzame HPL platen die voor 70% uit houtvezels bestaan en geschikt zijn voor de bekleding van dakranden, gevels, dakkapellen en carports. De platen zijn duurzaam, kras- en stootvast, sterk en licht in gewicht.

Trespa boeiboorden worden vervaardigd met Electron Beam Curing technologie. Deze technologie zorgt voor een gesloten oppervlak. Hierdoor kan het vuil zich nauwelijks hechten, kan het materiaal niet binnendringen en is de kleurvastheid gegarandeerd is. Verder levert de mix van vezels en thermohardende harsen een zeer stabiele dichte plaat op met een goede sterkte-/gewichtverhouding. Alle platen zijn onder hoge druk en hoge temperaturen vervaardigd.

Verder zijn Trespa boeiboorden onderhoudsvrij, waardoor je ze slechts met een sopje hoeft af te nemen. Doordat de platen zeer kras- en stootvast zijn, raken ze niet beschadigd. De HPL platen worden geleverd met tien jaar garantie en creëren zo zorgeloos woongenot voor vele jaren. Meer weten? Lees ons artikel over Trespa bewerken en schoonmaken.

Trespa maatwerk: op maat geleverd of gezaagd

Trespa boeidelen kunnen eenvoudig op maat gezaagd worden. Wil je tijd besparen? Dan kunnen wij ze voor je op maat zagen. Bekijk hiervoor onze zaagservice, neem contact op met onze klantenservice of jouw vestiging en geef de maten door van jouw boeiboorden. Dan zorgen wij ervoor dat jouw Trespa boeiboorden op maat klaar liggen.

Ga je aan de slag met Trespa monteren? Bekijk dan ons montage stappenplan.

Trespa boeiboorden kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Trespa boeidelen kopen bij PontMeyer? Bekijk dan ons assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen, jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.