text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Deurkruk

0 producten gevonden

Bent u opzoek naar de juiste deurkruk? Bij Pontmeyer bent u aan het goede adres. Wij vinden namelijk dat bij een mooie binnendeur ook een mooie deurkruk hoort. In ons assortiment vindt u allerlei soorten deurbeslag, zoals zwarte deurkrukken, rvs deurkrukken en deurkrukken speciaal voor de binnendeur. Daarnaast beschikken wij ook over deurkrukken geveerd op rozet. We helpen u graag verder met het uitzoeken van de geschikte deurklink voor uw deur. Hieronder leggen wij uit welke verschillende soorten deurkrukken wij in ons assortiment hebben. Wilt u liever zelf alvast even kijken en inspiratie opdoen? Kijk gerust rond in onze webshop vol deurkrukken.

Bekijk ook eens de rest van ons assortiment aan deurbeslag.

Deurkruk zwart

Bij mooie, stijlvolle deuren horen ook smaakvolle deurkrukken. De mat zwarte deurkruk komt steeds vaker voor in het interieur en is een echt stijlicoon. Bij Pontmeyer hebben wij een breed scala aan zwarte deurkrukken. Deze zijn zowel beschikbaar in een rond als vierkant model.

Deurkruk rvs

Bent u juist op zoek naar een authentieke rvs deurkruk? Ook dan helpen wij u graag verder bij Pontmeyer. Onze smaakvolle deurkrukken, uitgevoerd in rvs, maken uw deur echt af. Het voordeel van een rvs deurkruk is dat deze goed bestand is tegen stoten. Op deze manier blijft uw rvs deurkruk lang mooi. In ons assortiment hebben wij rvs deurkrukken met of zonder rozet. Bent u op zoek naar een rvs deurkrukset? Ook dan helpen wij u graag verder.

Deurkruk en PontMeyer

Wij hebben de meeste producten voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in de meeste gevallen in staat om uw gewenste producten binnen 1 tot 2 dagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie te leveren. Heeft u vragen over zwarte of rvs deurkrukken? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.