text.skipToContent text.skipToNavigation

Gyproc gipsplaat

2 producten gevonden

Gyproc gipsplaat kopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare Gyproc gipsplaat, voor het toepassen van brandwerende wanden en plafonds? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. In onze webshop hebben we Gyproc gipsplaten die u en uw woning brandveiligheid en brandwering garanderen. Gyproc RF brandwerende gipskartonplaten worden toegepast voor brandwerende wanden en plafonds in de binnen afbouw, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor constructies waarbij hoge eisen gesteld worden aan brandveiligheid en brandwerendheid.

Wat is een Gyproc gipsplaat?

Een Gyproc Gipsplaat is een van de meest gebruikte materialen bij het afwerken van gebouwen. Ze zijn voorzien van brandwerende eigenschappen. De brandwerende platen worden toegepast voor brandwerende wanden en plafonds in de binnen afbouw, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Vooral bij constructies waar hoge eisen gesteld worden aan brandveiligheid en brandwerendheid is de Gyproc gipsplaat dus ideaal. De brandwerende eigenschap van de Gyproc gipsplaat komt doordat de gipsplaat chemisch gebonden kristalwater bevat, dat verdampt bij verhitting. Zolang deze verdamping plaatsvindt, wordt er energie aan het vuur onttrokken, waardoor de temperatuur van de plaat constant blijft en de constructie in stand blijft.

De Gyproc gipsplaat van PontMeyer

Bij PontMeyer hebben wij Gyproc RF brandwerende gipskartonplaten. De gipskartonplaat is een kern van gips dat aan beide zijden is voorzien van gerecycled karton. De hechting ontstaat tijdens de uitharding van het gips. Het karton brengt stabiliteit aan de plaat en zorgt ervoor dat er trekkrachten kunnen worden opgevangen. Het voordeel van gipskartonplaten is dat ze gemakkelijk te verwerken zijn. Ook is de Gyproc gipsplaat geluidsisolerend en kunnen ze vlak en glad worden afgewerkt vanwege de afgeschuinde kanten.
De Gyproc gipsplaat van Pontmeyer heeft de volgende afmetingen: •2600 x 1200 x 15 (mm) •2500 x 1200 x 12.5 (mm)
De Gyproc gipsplaat is verkrijgbaar in een volle pak van 40 stuks. Wilt u ook de overige gipsplaten zien? Bekijk dan hier ons assortiment gipsplaten. Ook voor uw gipsvezelplaten zit u goed bijPontMeyer. Bekijk hier assortiment gipsvezelplaten.

Gyproc gipsplaat kopen doet u bij PontMeyer

Wilt u de Gyproc gipsplaat bestellen bij PontMeyer? Dat kan nu snel en gemakkelijk in onze webshop. Wanneer u uw bestelling vandaag nog voor 13.00 plaatst, kunt u het morgen al thuis verwachten. Ook kunt u altijd langskomen bij een van onze vestigingen. Heeft u nog verdere vragen over de Gyproc gipsplaat of een ander product uit onze webshop? Wij helpen u graag verder! Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag t/m vrijdag: 7:00 uur t/m 19:00 uur.

Toepassingen van een Gyproc gipsplaat

Voor diverse (geteste) toepassingen een zeer prijsgunstig alternatief op Promatect, Fipro en Glasroc f waarbij 30, 60 of zelfs 90 minuten worden geëist. Geluidisolerend en kunnen vlak en glad worden afgewerkt vanwege de afgeschuinde kanten. Bent u op gipsplaten geschikt zeer vochtige ruimtes? Bekijk dan ons assortiment Fermacell platen.

Gyproc metal stud nodig voor uw scheidingswanden en vrijstaande voorzetwanden? Bekijk  dan ons assortiment metal stud Gyproc. Het is ook te gebruiken als randprofiel bij een  vrijdragend plafond.