text.skipToContent text.skipToNavigation
NIEUW! Ontdek onze online 3D deuren configurator en stel je eigen deur samen! Bekijk hier de deuren configurator.

Rubberen tegels

 

0 producten gevonden

Rubberen tegels kopen

Rubberen tegels koopt u bij PontMeyer. Ons assortiment heeft rubberen tegels die waterdoorlatend zijn dankzij de speciale onderkant met noppen. De antisliplaag voorkomt uitglijden wanneer de tegels nat zijn geworden. U kunt de tegels o.a. gebruiken voor onder speeltoestellen, de tuin, het balkon of dakterras. Heeft u een terrasvloer nodig waar weinig onderhoud voor nodig is? Ga dan voor rubberen tegels van PontMeyer. We hebben een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit tegels. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Rubberen tegeldragers

Een rubberen tegeldrager nodig? Dan zit u bij ons goed. De tegeldrager is bestand tegen alle weersomstandigheden, schimmels en tegen veroudering door UV straling. Bekijk hier onze tegeldrager.

Rubberen tegels 100x100

Bezig met het bestraten van een terras? Dan zijn rubberen tegels 100x100 een optie waarvoor u kunt kiezen. Zo krijgt het terras een strakke uitstraling en kan er optimaal genoten worden van het buitenleven.

Rubberen tegels 50x50

Rubberen tegels 50x50 nodig? Dat kan! Bekijk hier onze 50x50 rubberen tegel. Bij PontMeyer vindt u alles voor het terras van de hoogste kwaliteit. Gaat u toch liever voor een natuurlijke houten ondergrond? Bekijk dan ons assortiment vlonderplanken, composiet en composiet vlonderplanken.

Rubberen tegels voor buiten

Voor uw rubberen tegels buiten, hoeft u niet langer verder te zoeken. Bij PontMeyer vindt u alles voor de tuin. Meer nodig voor de tuin? Bekijk ook ons tuinhout. Liever niet teveel tijd kwijt? Bekijk dan onze kant-en-klare bouwpakketten voor een tuinhuis, blokhut of overkapping. Opbergruimte voor de tuinspullen nodig? Dan zijn onze tuinkasten van de hoogste kwaliteit een goede oplossing. En met onze schuttingen maakt u de tuin compleet!