text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Beter bouwen met PontMeyer

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8. Hieronder vind je een groot aantal professionele klanten, dat heel tevreden over ons is. Vol trots wordt verteld waarom zij beter bouwen met PontMeyer.

Wil je meer klanten reviews lezen?


"De binnendienst van PontMeyer heeft veel kennis, geeft een gedegen advies en denkt altijd met je mee. Zo hebben ze onlangs voor een project alle platen gezaagd geleverd. Daardoor waren wij eerder klaar dan gepland. In één woord super!"


GERARD VERSPEEK – BOUWBEDRIJF VERSPEEK
​​​​​​​

"Als je zoveel jaar samenwerkt, beleef je goede en slechte tijden met elkaar. Dan is het belangrijk dat er over en weer vertrouwen is. Met PontMeyer hebben we die klik, zowel met de accountmanagers, het team aan de telefoon en in de loods, en ook met de directie. Wat ons betreft gaan we nog jaren zo door!"

HENK VAN ADRICHEM - 3-BOUW
 

"Bij PontMeyer vinden we alles voor onze prefab aanbouwprojecten; van betonmortel tot dakbedekking. Ze hebben een goede materiaalkennis en het zijn echte meedenkers. Bovendien bieden ze korte levertijden, waardoor wij nooit misgrijpen. Daar worden wij en onze klanten blij van!"


THIJS WESSELING - DE PREFABRIEK B.V.
 

"Een speciaal product of een op maat gezaagde bestelling betekent meestal: langer wachten op levering. Maar niet bij PontMeyer. Daar begrijpen ze dat je door moet met je klus. En dus worden ook bijzondere producten en maatwerk razendsnel op het werk afgeleverd. Beter kan niet!"


SIMON CREEMERS – CREEMERS TIMMERWERKEN
​​​​​​​

"Wij doen veel verbouwingen en renovaties en daarbij maken we graag gebruik van de materiaalkennis van PontMeyer. De spullen worden vrijwel dagelijks op de bouwplaats geleverd, waarbij de gevelplaten vaak al op maat zijn gezaagd. Zo hebben we de afgelopen 20 jaar een prettige relatie opgebouwd, die voor ons heel goed werkt."

TOM ODIJK - ODIJK TIMMERWERKEN
 

"We hebben een vast aanspreekpunt bij PontMeyer, waardoor ze ons goed kennen en precies weten wat we nodig hebben. We krijgen regelmatig informatie over nieuwe producten die voor ons interessant zijn en uitnodigingen voor productdemonstraties. PontMeyer doet er alles aan om een waardevolle partner te zijn. En daar slagen ze goed in".

MACHIEL DIJKHUIZEN - KROMHOUT PREFAB B.V.
 
  

 


"Als je projecten door heel Nederland doet, is het natuurlijk heel handig dat er zo’n 50 afhaalpunten zijn voor materialen. En wat we voor 12.00 uur bestellen wordt de volgende dag geleverd. Zo doet PontMeyer er alles aan om onze projecten soepel te laten verlopen."


JURIEAN NEDERBURGH - + RENOVATIE
 

"Goed samenwerken is belangrijk in de bouw. Snel geholpen worden door deskundige mensen, meteen naleveren als je iets tekort komt en direct een oplossing bieden als er iets misgaat. Wat ons betreft kan de service van PontMeyer gewoon niet beter."

ERIK SCHOLTMEIJER - AANNEMERSBEDRIJF SCHOLTMEIJER
 

"Bij PontMeyer word ik altijd serieus en vakkundig geholpen. En dat op een vriendschappelijke manier. Elke klus is anders, daarom is het prettig om vooraf goed te overleggen over de werksituatie. Dan weet ik precies welke materialen de beste zijn en hoe ik ze moet verwerken."

JOHN RENS - BOUWBEDRIJF RENS
 

"Ons timmerbedrijf werkt aan zeer gespecialiseerde opdrachten. Zoals de renovatie van Het Scheepvaartmuseum, waarvoor wij onder andere 144 toogdeuren fabriceerden. Wij gebruiken bijzonder hout en stellen hoge eisen aan leveranciers. PontMeyer voldoet daar uitstekend aan."

MART VAN DER VELDT - VAN DER VELDT TIMMERTECHNIEKEN
 

"Wij kunnen ons werk pas perfect doen als onze leveranciers volop meewerken. Daarmee bedoel ik: goed adviseren, kwaliteitsproducten leveren en de planning nakomen. Dat doet PontMeyer heel goed. Je hebt echt het gevoel met collega’s te praten in plaats van met een leverancier."

RUTGER RONITZ - GEEL-RONITZ BOUWGROEP
 

​​​​​​​''Ons bouwbedrijf is gericht op duurzaam bouwen. Vaak met ecologische en biologische materialen. Dat vraagt om net wat meer maatwerk. Bij PontMeyer snappen ze dat gelukkig en weten ze ons altijd te verrassen én inspireren met hun oplossingen. Dat is pas samenwerken!''


​​​​​​​EBERHARD DIJKHUIS – BOUWBEDRIJF DIJKHUIS
​​​​​​​

"Voor de stoere inrichting van een modewinkel vond ik alles bij PontMeyer. De samenwerking is geweldig, ik kan altijd binnenlopen om wat platen te laten zagen bijvoorbeeld. Een bakkie, een praatje en weer door. Niet voor niets werken wij al 30 jaar met PontMeyer!"

DENNIS NIESINK - AANNEMERSBEDRIJF NIESINK
 

"Samen met een vaste ploeg ZZP-ers doe ik veel aanbouwprojecten en dakkapellen. Wat ons altijd opvalt is hoe goed ze bij PontMeyer met ons meedenken over de aanpak van de klus, de materiaalkeuze en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen werken Top toch?"

JAMARO DUNSELMAN - DUNSELMAN BOUW
 

"Als zelfstandig interieurontwerper ben ik zeker niet de grootste klant van PontMeyer. Toch denken ze altijd met me mee en is de prijs kwaliteit verhouding prima. Ze wijzen me op onverwachte materialen en zagen alles alvast op maat, dat scheelt me veel tijd en moeite."

JORIS BÖKKERINK - JORIS BÖKKERINK BINNENWERK
 

"Wij komen vrijwel dagelijks bij PontMeyer en we werken met hun gehele assortiment. Voor ons zijn de ruime openingstijden en de flexibiliteit van het personeel heel belangrijk. Laatst moest er op hoogte gelost worden op een lastige plek. Ook dan staan ze voor ons klaar!"

ROB NIJHUIS - TRUSTAN BOUW
 
  

 

  

 

  

 


"Voor hout en bouwmaterialen komen wij graag bij PontMeyer. Onlangs bouwden we een recreatiewoning in een bosrijke omgeving. Voor ons geen alledaags project. Daarom waren we blij met het meedenken van PontMeyer. Zo hebben we bijvoorbeeld de Cape Cod gevelbekleding kunnen toepassen. We krijgen altijd een gedegen advies en ze weten voor alles wel een goed alternatief."

ESTHER ARENTZ - KAPPERT BOUW BV
 

"Wij doen veel projecten tegelijkertijd, dus zijn we bijna elke ochtend bij PontMeyer. Niet te lang natuurlijk, want we moeten door. Daarom is het handig dat we naar binnen kunnen rijden zodat we droog kunnen laden. En daarbij helpen ze ons graag. Voor ons een van de voordelen van het samenwerken met PontMeyer."

ERIK-JAN VAN DE MEENT - ONDERHOUDSBEDRIJF VAN DE MEENT
 

"90% van mijn bouwmaterialen vind ik bij PontMeyer en dat scheelt me veel tijd. Laatst had ik een grote partij op maat gezaagd Douglas hout nodig. Zelfs de lastigste nabewerkingen voert de zagerij dan gewoon uit. Bovendien bezorgen ze het op de bouwplaats, dus ik ben 100% tevreden over PontMeyer."

JACCO HUURDEMAN - BOUWBEDRIJF EN TEKENBURO J. HUURDEMAN
 

"Met een advies op afstand kom je een heel eind, maar op de bouwplaats zie je pas echt waar je tegenaan loopt. Zeker bij renovaties. Daarom zijn we blij dat PontMeyer ter plekke met ons meekijkt. En vervolgens snel alles levert wat we nodig hebben. Zo hebben we de afgelopen 20 jaar al heel wat mooie projecten neergezet samen."

JIM VEENENDAAL - BOUWBEDRIJF VEENENDAAL
 
  

 


"De drive-in service van PontMeyer werkt heel goed. Overzichtelijk ingedeeld en je wordt snel geholpen. Ook van de vestigingsmanager krijg ik altijd snel een terugkoppeling. En op de website zie je sowieso direct wat er leverbaar is. Dat alles zorgt ervoor dat ik geen vertraging oploop."


DWAYNE DE JAGER - VAN DEN AKKER AANNEMERSBEDRIJF BV
 

"Meestal werk ik in de regio Tilburg, maar laatst had ik een klus in Amsterdam. Daarvoor had ik speciale planken nodig, waarop de vertegenwoordiger van PontMeyer in Tilburg aanbood om mee te gaan en de materialen in de buurt van het werk te vinden. Dat noem ik nog eens service!"


PERRY VAN DEN BIGGELAAR - BIGGELBOUW
 

"Bij PontMeyer weet je altijd waar je aan toe bent. Ze hebben heel veel in voorraad en anders leveren ze het snel na, als je wilt op de bouwplaats. Hulpvaardige mensen die snel reageren, dat is precies wat ik nodig heb en daarom werk ik graag met PontMeyer. Lekker no nonsense, dat werkt het beste."


VINCENT JANSEN - AANNEMERSBEDRIJF JANSEN GAANDEREN BV
 

"Wij doen veel hoogwaardige hoveniersprojecten, waarbij onze klanten verwachten dat we materialen gebruiken die er goed uitzien en lang meegaan. Topkwaliteit dus. Ook neemt de vraag naar duurzaam toe. Al dat kwaliteitshout, meestal FSC gecertificeerd, vinden we bij PontMeyer."


GERBEN DE BOER - TJEERD VAN NETTEN HOVENIERS