text.skipToContent text.skipToNavigation

            

  Beter bouwen met PontMeyer


     Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8. Hieronder vindt u een groot aantal professionele klanten, dat heel tevreden over ons is. Vol trots wordt verteld waarom zij beter bouwen met PontMeyer.

     Wilt u meer klanten reviews lezen? Klik dan hier.
"Als je projecten door heel Nederland doet, is het natuurlijk heel handig dat er zo’n 50 afhaalpunten zijn voor materialen. En wat we voor 12.00 uur bestellen wordt de volgende dag geleverd. Zo doet PontMeyer er alles aan om onze projecten soepel te laten verlopen."

 

"Goed samenwerken is belangrijk in de bouw. Snel geholpen worden door deskundige mensen, meteen naleveren als je iets tekort komt en direct een oplossing bieden als er iets misgaat. Wat ons betreft kan de service van PontMeyer gewoon niet beter."
 

"Bij PontMeyer word ik altijd serieus en vakkundig geholpen. En dat op een vriendschappelijke manier. Elke klus is anders, daarom is het prettig om vooraf goed te overleggen over de werksituatie. Dan weet ik precies welke materialen de beste zijn en hoe ik ze moet verwerken."
 

"Ons timmerbedrijf werkt aan zeer gespecialiseerde opdrachten. Zoals de renovatie van Het Scheepvaartmuseum, waarvoor wij onder andere 144 toogdeuren fabriceerden. Wij gebruiken bijzonder hout en stellen hoge eisen aan leveranciers. PontMeyer voldoet daar uitstekend aan."
 

"Wij kunnen ons werk pas perfect doen als onze leveranciers volop meewerken. Daarmee bedoel ik: goed adviseren, kwaliteitsproducten leveren en de planning nakomen. Dat doet PontMeyer heel goed. Je hebt echt het gevoel met collega’s te praten in plaats van met een leverancier."

 


"Ik werk vaak met moderne architecten en moet dus goed weten welke nieuwe materialen er voorhanden zijn. Dat hoor ik van de mensen bij PontMeyer. Ze weten veel en adviseren me perfect. Daardoor kom ik goed beslagen ten ijs. Dat levert me nieuwe klussen op en daar gaat het uiteindelijk allemaal om als je voor jezelf werkt."
 

"Voor de stoere inrichting van een modewinkel vond ik alles bij PontMeyer. De samenwerking is geweldig, ik kan altijd binnenlopen om wat platen te laten zagen bijvoorbeeld. Een bakkie, een praatje en weer door. Niet voor niets werken wij al 30 jaar met PontMeyer!"
 

"Samen met een vaste ploeg ZZP-ers doe ik veel aanbouwprojecten en dakkapellen. Wat ons altijd opvalt is hoe goed ze bij PontMeyer met ons meedenken over de aanpak van de klus, de materiaalkeuze en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen werken Top toch?"
 

"Als zelfstandig interieurontwerper ben ik zeker niet de grootste klant van PontMeyer. Toch denken ze altijd met me mee en is de prijs kwaliteit verhouding prima. Ze wijzen me op onverwachte materialen en zagen alles alvast op maat, dat scheelt me veel tijd en moeite."
 

"Wij komen vrijwel dagelijks bij PontMeyer en we werken met hun gehele assortiment. Voor ons zijn de ruime openingstijden en de flexibiliteit van het personeel heel belangrijk. Laatst moest er op hoogte gelost worden op een lastige plek. Ook dan staan ze voor ons klaar!"
 
"Voor hout en bouwmaterialen komen wij graag bij PontMeyer. Onlangs bouwden we een recreatiewoning in een bosrijke omgeving. Voor ons geen alledaags project. Daarom waren we blij met het meedenken van PontMeyer. Zo hebben we bijvoorbeeld de Cape Cod gevelbekleding kunnen toepassen. We krijgen altijd een gedegen advies en ze weten voor alles wel een goed alternatief."
 

"Wij doen veel projecten tegelijkertijd, dus zijn we bijna elke ochtend bij PontMeyer. Niet te lang natuurlijk, want we moeten door. Daarom is het handig dat we naar binnen kunnen rijden zodat we droog kunnen laden. En daarbij helpen ze ons graag. Voor ons een van de voordelen van het samenwerken met PontMeyer."
 

"90% van mijn bouwmaterialen vind ik bij PontMeyer en dat scheelt me veel tijd. Laatst had ik een grote partij op maat gezaagd Douglas hout nodig. Zelfs de lastigste nabewerkingen voert de zagerij dan gewoon uit. Bovendien bezorgen ze het op de bouwplaats, dus ik ben 100% tevreden over PontMeyer."
 

"Met een advies op afstand kom je een heel eind, maar op de bouwplaats zie je pas echt waar je tegenaan loopt. Zeker bij renovaties. Daarom zijn we blij dat PontMeyer ter plekke met ons meekijkt. En vervolgens snel alles levert wat we nodig hebben. Zo hebben we de afgelopen 20 jaar al heel wat mooie projecten neergezet samen."
 


"De drive-in service van PontMeyer werkt heel goed. Overzichtelijk ingedeeld en je wordt snel geholpen. Ook van de vestigingsmanager krijg ik altijd snel een terugkoppeling. En op de website zie je sowieso direct wat er leverbaar is. Dat alles zorgt ervoor dat ik geen vertraging oploop."

 

"Meestal werk ik in de regio Tilburg, maar laatst had ik een klus in Amsterdam. Daarvoor had ik speciale planken nodig, waarop de vertegenwoordiger van PontMeyer in Tilburg aanbood om mee te gaan en de materialen in de buurt van het werk te vinden. Dat noem ik nog eens service!"

 

"Bij PontMeyer weet je altijd waar je aan toe bent. Ze hebben heel veel in voorraad en anders leveren ze het snel na, als je wilt op de bouwplaats. Hulpvaardige mensen die snel reageren, dat is precies wat ik nodig heb en daarom werk ik graag met PontMeyer. Lekker no nonsense, dat werkt het beste."
 

"Wij doen veel hoogwaardige hoveniersprojecten, waarbij onze klanten verwachten dat we materialen gebruiken die er goed uitzien en lang meegaan. Topkwaliteit dus. Ook neemt de vraag naar duurzaam toe. Al dat kwaliteitshout, meestal FSC gecertificeerd, vinden we bij PontMeyer."