text.skipToContent text.skipToNavigation

Rubberen tegels

De rubberen tegels zijn waterdoorlatend dankzij de speciale onderkant met noppen. De antisliplaag voorkomt uitglijden wanneer de tegels nat zijn geworden. Je kan de tegels o.a. gebruiken voor onder speeltoestellen, je tuin, balkon of dakterras.

 

3 producten gevonden

Rubberen tegels kopen

Heeft u een vloer nodig voor uw terras maar wilt u niet teveel onderhoud? Dan kunt u gaan voor rubberen tegels van PontMeyer. We hebben een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit tegels. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Rubberen tegeldragers

Rubberen tegeldrager nodig? Dan zit u bij ons goed. De tegeldrager is bestand tegen alle weersomstandigheden, schimmels en tegen veroudering door UV straling. Bekij hier onze tegeldrager.

Rubberen tegels 100x100

Bezig met het bestraten van uw terras? Dan zijn rubberen tegels 100x100 een optie waarvoor uw kunt kiezen. Zo krijgt uw terras een strakke uitstraling en kunt u optimaal genieten van het buitenleven.

Rubberen tegels 50x50

Rubberen tegels 50x50 nodig? Dat kan! Bekijk hier onze 50x50 rubberen tegel. Bij PontMeyer vindt u alles voor uw terras van de hoogste kwaliteit. Gaat u toch liever voor een natuurlijke houten ondergrond? Bekijk dan ook eens ons assortiment vlonderplanken, composiet en composieten vlonderplanken.

Rubberen tegels buiten

Voor u rubberen tegels buiten, hoeft u niet langer verder te zoeken. Bij PontMeyer vindt u alles voor u tuin. Bent u een doe-het-zelver? Bekijk dan ons tuinhout. Liever niet teveel tijd kwijt? Bekijk dan de categorie tuinhuis, blokhutten en overkappingen. Op zoek naar opbergruimte voor uw tuinspullen? Ook onze tuinkasten zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Geniet u liever van de zon terwijl niemand u ziet? Ga dan voor een van onze schuttingen. Bij PontMeyer maakt u uw tuin compleet!