text.skipToContent text.skipToNavigation

Composiet vlonderplanken

  • 1(current)
  • 3
64 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Composiet vlonderplanken kopen

Zoekt u composiet vlonderplanken met weinig onderhoud? PontMeyer heeft een ruim assortiment composiet vlonderplanken. Deze planken zijn samengesteld uit een combinatie van cellulose vezels van papierafval en gerecycled polymeren. De geavanceerde composiettechnologie geeft bescherming tegen UV, vorst, vlekken en butsen. De composiet vlonderplanken hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Er zijn composiet vlonderplanken in diverse stijlen en soorten namelijk;

  • UPM ProFi Deck 150
  • UPM ProFi Piazza 

UPM Profi Deck 150 Terrasvloeren

Hebben een frisse en moderne uitstraling. De composiet vlonderplanken hebben een hoge slagvastheid, goede grip (zowel nat als droog) en een uitstekende vlekbestendigheid. Daarnaast is het ook nog eens een duurzaam product, want de vlonderplanken zijn gerecycled en recyclebaar. Leverbaar in verschillende kleuren en in de lengtes 4 meter en 6 meter.

UPM ProFi Piazza terrasvloeren

Er zijn ook massieve composiet vlonderplanken beschikbaar, namelijk UPM ProFi Piazza. De massieve composiet vlonderplanken geven nog meer uitstraling aan een terras. Deze vlonderplanken hebben door de natuurlijke kleuren en houtnerven een uitstraling van echt hardhout. De grote voordelen zijn dat ze extreem kleurvast en vlekbestendig zijn en ook nog eens veel makkelijker in onderhoud. Bovendien zijn de massieve composiet vlonderplanken zeer sterk en slagvast. Deze terrasplank geschikt voor de meest veeleisende omgevingen zoals openbare picknickplaatsen. U ontvangt dan ook 25 jaar garantie.

Composiet vlonderplanken monteren

De composiet vlonderplanken zijn in diverse typen en veel natuurlijke kleuren beschikbaar. De composiet vlonderplanken zijn zeer eenvoudig te monteren. Naast de planken kunnen wij uiteraard ook de clips, montageprofielen en afwerkstrips leveren om het terras helemaal af te maken.

Composiet terrasplanken kopen bij PontMeyer

Ook voor uw composiet terrasplanken zit u goed bij PontMeyer. Bij ons vindt u altijd een ruim assortiment van de hoogste kwaliteit. Toch opzoek naar houten vlonderplanken voor uw terras? Ook dat is mogelijk! Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.