text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Productgroep
Toon meer search.nav.facetShowLess_Productgroep
Kleuromschrijving
Toon meer Toon minder
Maatvoering
Toon meer Toon minder
Lengte (mm)
Toon meer Toon minder
Verpakking
Materiaalsoort
Filter 76 resultaten

Composiet vlonderplanken

76 producten gevonden

Composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken, oftewel Wood-Polymer Composite (WPC) vlonderplanken, bestaan uit een combinatie van houtvezels en polymeren. Een composiet vlonderplank combineert daarmee de voordelen van zowel hout als kunststof. Door het gebruik van houtvezels hebben de composiet vlonderplanken een natuurlijke houten uitstraling en door het gebruik van polymeer wordt er minimaal aan onderhoud vereist. Composiet vlonderplanken kunnen tegen een stootje, splinteren en rotten niet en trekken ook niet krom.

Kies voor duurzaam

De keuze voor composieten vlonderplanken is een milieubewust keuze. De planken zijn namelijk gemaakt van recyclebaar en milieuvriendelijk materiaal. De houtvezels zijn afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen en van restproducten. Ook wordt alleen gebruik gemaakt van gerecycled kunststof.

Ons composiet vlonderplanken assortiment bestaat uit composiet planken van UPM. PontMeyer is in Nederland exclusief aanbieder van UPM. Op zoek naar andere vlonderplanken? Bekijk dan ons aanbod aan hardhouten vlonderplanken en houten vlonderplanken.

Het verschil tussen composiet, kunststof en houten vlonderplanken

Composieten vlonderplanken en kunststof vlonderplanken zijn niet hetzelfde. Het belangrijkste verschil zit in de gebruikte materialen. Composiet terrasplanken bestaan uit hout en kunststof, terwijl kunststof vlonderplanken voor 100% uit kunststof bestaan. Kunststof vlonderplanken hebben hierdoor niet een natuurlijke, houten uitstraling. Daarnaast zijn de kunstof planken massief, waar die van composiet hol zijn. Daardoor zijn de composieten vlonderplanken een stuk lichter.

Ook ten opzichte van houten vlonderplanken hebben composiet vlonderplanken voordelen. Ten eerste bevatten de composieten vlonderplanken kunststof, wat de planken duurzamer maakt. Daarnaast vergen de planken minder onderhoud dan dat bij houten vlonderplanken nodig is. Tot slot zijn composiet vlonderplanken voorzien van een antislip behandeling.

Benodigdheden bij het leggen van een composiet terras

Voor het aanleggen van een composiet vlonderterras heb je niet alleen de terrasplanken zelf nodig. Maak gebruik van de volgende benodigdheden bij het voorbereiden van de ondergrond en de afwerking van het terras:

  • startclips
  • afwerklijsten
  • antiworteldoek
  • onderbalken

Composiet vlonderplanken kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je composiet vlonderplanken kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten voor jouw composiet terras op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Composiet vlonderplanken aanbieding

Koop je jouw composieten vlonderplanken graag in de aanbieding of ben je op zoek naar goedkope composiet vlonderplanken? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste steigerhout aanbiedingen en kun je voordelig en goedkoop steigerhout kopen.