text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken, oftewel Wood-Polymer Composite (WPC) vlonderplanken, bestaan uit een combinatie van houtvezels en polymeren. Een composiet vlonderplank combineert daarmee de voordelen van zowel hout als kunststof. Door het gebruik van houtvezels hebben de composiet vlonderplanken een natuurlijke houten uitstraling en door het gebruik van polymeer wordt er minimaal aan onderhoud vereist. Composiet vlonderplanken kunnen tegen een stootje. Doordat het een combinatie is van hout en polymeren trekken de planken niet krom en splinteren en rotten ze niet. Daarnaast zijn de planken kleurvast en hebben ze een lange levensduur.

63 producten gevonden

Duurzaam met vlonderplanken van composiet

De keuze voor composieten vlonderplanken is een milieubewust keuze. De planken zijn namelijk gemaakt van recyclebaar en milieuvriendelijk materiaal. De houtvezels zijn afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen en van restproducten. Ook wordt alleen gebruik gemaakt van gerecycled kunststof.

Ons composiet vlonderplanken assortiment bestaat uit composiet planken van UPM. PontMeyer is in Nederland exclusief aanbieder van UPM. Op zoek naar andere vlonderplanken? Bekijk dan ons aanbod aan hardhouten vlonderplanken en houten vlonderplanken.

Wat zijn vlonderplanken van composiet?

Composiet terrasplanken bestaan uit hout en kunststof De planken zijn holen daardoor een stuk lichter dan houten vlonderplanken.

Dankzij het kunststof vergen de planken minder onderhoud dan dat bij houten vlonderplanken nodig is. Tot slot zijn composiet vlonderplanken voorzien van een antislip behandeling.

Benodigdheden bij het leggen van een composiet terras

Voor het aanleggen van een composiet vlonderterras heb je niet alleen de terrasplanken zelf nodig. Maak gebruik van de volgende benodigdheden bij het voorbereiden van de ondergrond en de afwerking van het terras:

  • startclips
  • afwerklijsten
  • antiworteldoek
  • onderbalken

Composiet vlonderplanken kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van het composiet vlonderplanken? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste composiete vlonderplanken bestellen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Composiet vlonderplanken aanbieding

Koop je jouw composieten vlonderplanken graag in de aanbieding of ben je op zoek naar goedkope composiet vlonderplanken? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste composiet vlonderplanken aanbieding.