text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Tuintegels

6 producten gevonden

Tuintegels kopen?

Tegels voor in uw tuin kopen? Als u wat meer sfeer wilt creëren in uw tuin bent u bij Pontmeyer aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan tuin- en terrastegels. Wilt u een terras bouwen of bent u op zoek naar tuintegels voor uw oprit? Ze zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn ze verkrijgbaar in de afmeting 30x30cm, 60x60cm en 30x60cm met een dikte van 6 cm.Terrastegels kunt u verwerken in uw tuin om een terras aan te leggen. Met drie x terrastegels 60x60 cm kunt u 1m² van uw tuin voorzien bestraten. Naast tuin- en terrastegels kunt u ook gaan voor bijvoorbeeld betontegels. Bekijk hier wat er allemaal mogelijk is en maak uw keuze. Wij helpen u graag! Liever uw tuin bestraten met stenen, klinkers of andere sierbestrating? Wij bieden u altijd een ruim assortiment van hoge kwaliteit!

Tuintegels online kopen

Tuintegels bij Pontmeyer zijn altijd van zeer hoge kwaliteit. Dat is waar wij voor staan! En zeg nu eerlijk. Wie wilt dat nu niet? Koop daarom uw tuintegels online bij PontMeyer. U vindt het in ons uitgebreide assortiment! Materialen nodig voor het opsluiten van uw tegels? Bekijk dan onze opsluitbanden.

Tuintegels 60x60

Tegels heeft PontMeyer in iedere afmeting en voor elke smaak. Zo ook tuintegels 60x60. Dit is een veelgebruikte afmeting. En dat is niet zo gek! Het geeft de tuin een sfeervolle maar toch moderne uitstraling. Deze maat zien we veel gelegd worden. Ze zijn niet te groot dus makkelijk aan de gewenste afmeting aan te passen. Daarnaast zijn ze dusdanig groot, dat je er niet veel nodig hebt om een groot gedeelte te bestraten, Benieuwd? Bekijk hier ons assortiment tuintegels 60x60.

Tuintegel 100x100

Doorgaands is een tuintegel 100x100 het grootste formaat dat gebruikt wordt voor de bestrating van een tuin of oprit. Natuurlijk extreme uitzonderingen daar gelaten. Zo bestaan er ook bijvoorbeeld schellevis tegels van 240x120 cm of 120x120 cm. Het voordeel van deze 100x100 tegels is dat er weinig van nodig zijn om grote delen te bestraten. Daarentegen zijn ze vaak erg zwaar en moet u goed nadenken of het bij de stijl van uw tuin past. Hoe groter de tegel, hoe moderner en strakker de uitstraling wordt. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw terras? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Tuintegel 50x50

Gaat u voor een sfeervolle en gezellige uitstraling? Kies dan voor een tuintegel 50x50. Deze afmeting wordt vaak gebruikt door de overheid voor het bestraten van fiets- en voetpaden. Het voordeel van een tuintegel 50x50 is dat ze gemakkelijk aan uw tuin aan te passen zijn. Wilt u een terras of pad maken met een specifieke afmeting? Dan zijn deze tuintegels uitermate geschikt. PontMeyer heeft ze ook gemaakt van beton. Bekijk hier onze betontegels tuin. Op zoek naar een overkapping of schutting? Maak uw tuin compleet bij PontMeyer!

Verwerking van uw terras- of betontegels

Terrastegels plaatst, dient u eerste aangetrild zand te leggen. Dit kunt u in diverse patronen doen. Afwisselen met formaten is ook mogelijk. Om onkruid te voorkomen kunt u onder het ophoogzand en de terrastegels worteldoek neerleggen. Met een moker met rubberen dop kunt u de terrastegels op zijn plek slaan zonder deze te beschadigen. Terrastegels kunt u inkorten met een zaagmachine.

Terrastegels schoonmaken

Een onverzorgde straat of tuin is voor niemand een mooi gezicht. Maar het begint bij uzelf. Uw eigen tegels schoonmaken is dus belangrijk. Maar wat is hier voor nodig en hoe kunt u dat het beste doen? U heeft alleen maar wat groene zeep, bleekwater of schoonmaakazijn nodig. De middelen verwijderen gemakkelijk hardnekkig vuil zoals alg en mos. Volg de onderstaande stappen en laat uw tuintegels weer stralen als nooit tevoren!

Stap 1: Los het middel op in heet water
Stap 2: Giet het water met het middel over de tegels
Stap 3: Laat het inwerken gedurende een uur
Stap 4: Schrob met een harde bezem uw tuin- of de terrastegels
Stap 5: Als laatste spoelt u het na met koud water uit de tuinslang