text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Breedte (mm)
Diameter (mm)
Modelcode
Verpakkingsinhoud
Filter 255 resultaten

Zaagmachines

Bent u op zoek naar een zaagmachine? Wij hebben een professioneel assortiment   elektrische zagen van de merken Festool, Makita en DeWALT. Zo weet u zeker dat er altijd een zaagmachine tussen zit die voldoet aan uw wensen.

255 producten gevonden

Zaagmachine kopen

Bent u op zoek naar een zaagmachine? Bij PontMeyer bent u aan het juiste adres. Bij ons in het assortiment vindt u allerlei verschillende soorten elektrische zagen. Zo weet u zeker dat er altijd een zaagmachine tussen zit die voldoet aan uw wensen. Neem eens een kijkje in onze webshop vol verschillende zaagmachines. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een cirkelzaag, tafelzaag, reciprozaag, afkortzaag, invalcirkelzaag, sleuvenzaag, oscillerende zaag of een decoupeerzaag.

Bent u op zoek naar een specifiek merk voor uw elektrische zaag? Bij ons in het assortiment vindt u zaagmachines van de merken deWALT, Festool, Inter Dynamics en Perfectmate. Bekijk ook eens ons volledige assortiment aan elektrisch gereedschap.

Wilt u alles weten over het leggen en in verstek zagen van plinten? Lees dan ons artikel over plinten leggen en in verstek zagen.

Zaagmachine toepassingen

Het fijne van een elektrische zaag is dat u er eigenlijk alle kanten mee op kunt. Wel hebben zaagmachines vaak verschillende toepassingen. Zo is een cirkelzaag geschikt voor het maken van figuren. Een decoupeerzaag is voor bijna alle zaagklussen geschikt, maar wordt veelal gebruikt voor het zagen van bochten of vormen. Wanneer u weinig bewegingsvrijheid heeft kunt u het beste kiezen voor een reciprozaag. Reciprozagen worden veel gebruikt voor het zagen van takken, houten planken en metalen buizen. Wilt u het te zagen voorwerp graag op een tafelblad laten rusten, waarbij het voorwerp heen en weer bewogen kan worden? Kies dan voor een tafelzaag. Afhankelijk van het zaagblad worden tafelzagen gebruikt voor hout, metaal of kunststof. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen voor de geschikte zaagmachine voor uw toepassing? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zaagmachine kopen bij Pontmeyer

Wilt u een zaagmachine kopen? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Hierna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling zaagmachines te plaatsen. Koopt u uw een zaagmachine liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in, waar u uw nieuwe lading zaagmachines gemakkelijk kunt inladen in uw auto of bus. Wilt u meer weten over ons assortiment aan zaagmachines of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.