text.skipToContent text.skipToNavigation

Zaagmachines

Een zaagmachine is een mechanisch aangedreven machine voor het zagen van verschillende materialen, meestal hout en metaal.

 

27 producten gevonden
Product
Sleuvenzaag
Watt
1500w
Perfectmate sleuvenzaagmachine 1500 watt inclusief opbergkoffer, 2 diamantzaagbladen en een universele adapter voor het aansluiten van de stofzuiger.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Invalcircelzaagmachine
Watt
1300w
Het parallel geleid invalsysteem zorgt er voor dat de hand van de gebruiker tijdens het zagen permanent in een comfortabele positie blijft

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
701w
Volt
230v
Krachtige 701 Watt motor en variabel toerental zorgen voor een hoge zaagsnelheid met tot 3100 zaagbewegingen per minuut. Gepatenteerd sleutelvrij zaagbladwisselsysteem is geschikt voor decoupeerzaagbladen met T-schacht. Het gepatenteerd anti-vibratie contra-gewicht mechanisme en de rubberen greep zorgen voor soepel werken.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
1050w
Volt
230v
Invalcirkelzaagmachine gecombineerd met geleiderail die splintervrije zaagsneden tot 55 millimeter. Het meeverend spouwmes voorkomt terugslag en beperkt letselgevaar daarmee tot een minimum. Door het transparante en verschuifbare kijkvenster goed zicht op aftekenlijn en zaagblad.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Cirkelzaag
Watt
1200w

De Festool Invalcirkelzaag TS 55 REBQ Plus-FS heeft een vermogen van 1200 watt en een spanning van 230 volt. De circkelzaag is geschikt voor het splintervrij zagen in vloeren, plafonds of deuren op een afstand van 12 mm van de wand, voor uitsparingen in deuren of keukenbladen en voor schaduwvoegen met een breedte van 12 tot 46 mm.

De TS 55 is onder andere geschikt voor:

  • gips- en bouwmateriaalplaten
  • kunststoffen zoals plexiglas of non-ferro metalen zoals aluminium

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
1700w
Volt
230v
Door het lage gewicht van 22kg en de beperkt gehouden omtrek van de machinebasis is dit de makkelijkst draagbare tafelzaag op de markt. De stalen rolkooi beschermt de zaag tegen ruwe behandeling en omstandigheden op de bouwplek. Tandheugel aanslagsysteem, voor en achter aan de tafel bevestigd, en grote en duidelijke afleesschalen maken de machine makkelijk in het gebruik en bijzonder precies.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
1200w
Volt
230v
De nieuwe KAPEX KS 60. Doet afstand van alles wat bij het werk op locatie overbodig is. Bijvoorbeeld van elke gram te veel gewicht. Overtuigt in plaats daarvan met ergonomisch geplaatste draaggrepen, kabelopwikkeling en transportbeveiliging. En een uiterst compacte constructie door vlak afsluitende geleidestangen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
720w
Volt
230v
Precieze haakse snedes door de gepatenteerde drievoudige zaagbladgeleiding. Superieure levensduur door hoogwaardige aandrijfcomponenten.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Afkortzaag Kapex
Watt
1600w
Leidt links, leidt rechts. Ook daar, waar anderen maar doen alsof. Met aan beide zijden kogelbussen, die de slede gelijk tweevoudig via extra grote kolommen precies op koers houden. Dubbel afgedicht voor een extreme levensduur, altijd exact en zonder speling.

€ xx,xx

€ xx,xx

Watt
1100w
Volt
230v

Deze krachtige 1100W reciprozaag is op diverse punten verbeterd. De aandrijving is geoptimaliseerd en het industriële design is vernieuwd.

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x6,0Ah
Product
Tafelzaag
Eerste snoerloze tafelzaag. Deze machine zaagt zonder problemen materialen tot 65mm dikte.De stalen rolkooi beschermt de zaag tegen ruwe behandeling en omstandigheden op de bouwplek

€ xx,xx

€ xx,xx

Accucapaciteit
2x6,0Ah
Volt
18v/54v
54V Brushless motor XR FLEXVOLT invalzaag met 1,5m geleiderail (Zaagrail met zaagstrip langs beide zijden). Inclusief 2x54v flexvolt accu en snellader in Tstak koffer.

€ xx,xx

€ xx,xx