text.skipToContent text.skipToNavigation

Zaagmachines

Bent u op zoek naar een zaagmachine? Wij hebben een professioneel assortiment   elektrische zagen van de merken Festool, Makita en DeWALT. Zo weet u zeker dat er altijd een zaagmachine tussen zit die voldoet aan uw wensen.

328 producten gevonden
 • Product
  Afkort-/verstekzaag
  Volt
  230v
  Het klassieke ontwerp van de telescopische afkortzaag is nog verder verbeterd en aangepast aan de eisen van de hedendaagse gebruiker. De oplegtafel en de aanslag zijn machinaal gevlakt om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen bij de moeilijkste toepassingen. De machine heeft een uitschuifbaar aanslagdeel links en rechts, met schaalverdeling, voor een maximale steun en controle bij het zagen van grotere werkstukdelen.

  Standaard meegeleverd

  - 2x montagebouten voor de werkbank

  - Materiaalklem

  - HM 24-tands zaagblad

  - Zaagbladsleutel

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Tafelzaag
  Volt
  230v
  De DeWalt accu tafelzaag heeft een spuitgietaluminium tafelblad en garandeert precieze resultaten. De 1850 Watt motor zorgt voor hoge prestaties in alle applicaties. Het rollend onderstel zorgt voor makkelijk transport.

  Standaard meegeleverd

  - Parallelaanslag

  - Verstekaanslag

  - Duwhout

  - 2x zaagbladsleutels

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Tafelcirkelzaag
  Volt
  230v
  Door het lage gewicht van 22kg en de beperkt gehouden omtrek van de machinebasis is dit de makkelijkst draagbare tafelzaag op de markt. De stalen rolkooi beschermt de zaag tegen ruwe behandeling en omstandigheden op de bouwplek. Tandheugel aanslagsysteem, voor en achter aan de tafel bevestigd, en grote en duidelijke afleesschalen maken de machine makkelijk in het gebruik en bijzonder precies.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Oplaadapparaat
  Volt
  18v

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Afkortzaag
  Volt
  230v
  De nieuwe KAPEX KS 60 doet afstand van alles wat bij het werk op locatie overbodig is. Daarbij garandeert de tweevoudig gelagerde Festool dubbele geleidekolom een veilige en soepele geleiding van het zaagblad. En vele andere slimme details zoals de uittrekbare tafelverbreding, de extra groeffunctie of de zwaaihaak completeren de KAPEX KS 60 tot de perfecte combinatie van mobiliteit, toepassingsmogelijkheden en de beste resultaten.

  Standaard meegeleverd

  - HWUniverseel zaagblad W36

  - Schroefklem FSZ 120

  - LED-schaduwlicht

  - Zwaaihaak

  - Verhoging

  - Inbussleutel SW 6

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Pendeldecoupeerzaag
  Volt
  230v
  Precieze haakse snedes door de gepatenteerde drievoudige zaagbladgeleiding. Superieure levensduur door hoogwaardige aandrijfcomponenten.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Alligatorzaag
  Volt
  54v
  De DeWalt alligator zaag wordt geleverd met zaagblad klasse 12 geschikt voor Poroton blokken. De twee duurzame tegensnijdende zaagbladen verhinderen dat het materiaal tijdens het werk beweegt. De zaagbladen zijn gemakkelijk en snel te verwisselen om zo beperkt tijd te verliezen. Ook beschikt de alligatorzaag over een veiligheidsschakelaar. Dit voorkomt ongewenst inschakelen van de machine.

  Standaard meegeleverd

  - 2x 54V 9,0Ah XR Flexvolt accu's

  - XR Snellader

  - Klasse 12 TCT zaagblad

  - Inbussleutel

  -

  - Inbussleutel

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Invalcirkelzaag
  Volt
  230v
  De DeWalt invalcirkelzaag met geleiderail wordt geleverd in een koffer. Het parallel geleid invalsysteem zorgt er voor dat de hand van de gebruiker tijdens het zagen permanent in een comfortabele positie blijft. Ook kunnen de zaagbladsnelheden aangepast worden voor verschillende soorten materialen. Een regelsysteem laat toe de machine precies af te stellen ten opzichte van de geleiderail.

  Standaard meegeleverd

  - 48-tands HM precisiezaagblad

  - Inbussleutel

  - TSTAK koffer

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Tafel-/afkort-en verstekzaagcombinatie
  Volt
  230v
  Krachtige 1600 Watt motor beantwoordt aan de hoogste verwachtingen bij veeleisende toepassingen. Solide spuitgietaluminium Machinebasis en tafel garanderen precieze zaagsneden van hoge kwaliteit bij beide gebruikswijzen. XPS schaduwlijn zaagsnede-indicator laat toe het werkstuk zeer snel in de juiste positie ten opzichte van het zaagblad te plaatsen en verlicht tegelijkertijd het werkstuk.

  Standaard meegeleverd

  - XPS verlichting en snijlijnindicator

  p>- Langsgeleider p>- Materiaalklem p>- Inbussleutel p>- Beschermkap voor de tafelzaagstand p>- Duwhout p>- Sleutel p>- HM zaagblad

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Afkort-/verstekzaag
  Volt
  54v/230v
  2x 54V snoerloos of gesnoerde aandrijving levert de ultieme flexibiliteit en werkt opnetstroom of op accu. Uitstekende zaagprestaties voor zowel kleine profielen als grotere contructiewerken en houtbouw. De machien is hoogwaardig, heeft een degelijk ontwerp met de mogelijkheid om demachine volledig in te stellen, zodat deze over de volledige levensduur van de machine accuraat blijft.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Tafelzaag
  Volt
  54v
  De DeWalt accu tafelzaag heeft een spuitgietaluminium tafelblad en garandeert precieze resultaten. Het aanslagsysteem levert een zaagbreedtecapaciteit van 610mm op om met een compacte en draagbare machine toch grote platen te zagen. Door het lage gewicht van 22kg en de beperkt gehouden omtrek van de machinebasis is dit de makkelijkst draagbare tafelzaag op de markt!

  Standaard meegeleverd

  - Geleverd zonder accu's en lader

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Handcirkelzaag
  Volt
  230v
  De 1300 W motor levert voldoende kracht voor het zagen van vloer- en wandtegels, graniet, marmer, porselein, beton en andere stenen materialen. De waterslang en verstelbare sproeier zijn voorzien om het blad te koelen en stof af te voeren, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur. De in hoogte verstelbare zool laat toe om op verschillende dieptes te zagen.

  Standaard meegeleverd

  - Watertoevoer

  - 110mm diaMantblad voor nat en droog zagen

  - Sleutels voor zaagbladwissel

  € xx,xx

  € xx,xx

Zaagmachine kopen

Bent u op zoek naar een zaagmachine? Bij PontMeyer bent u aan het juiste adres. Bij ons in het assortiment vindt u allerlei verschillende soorten elektrische zagen. Zo weet u zeker dat er altijd een zaagmachine tussen zit die voldoet aan uw wensen. Neem eens een kijkje in onze webshop vol verschillende zaagmachines. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een cirkelzaag, tafelzaag, reciprozaag, afkortzaag, invalcirkelzaag, sleuvenzaag, oscillerende zaag of een decoupeerzaag.

Bent u op zoek naar een specifiek merk voor uw elektrische zaag? Bij ons in het assortiment vindt u zaagmachines van de merken deWALT, Festool, Inter Dynamics en Perfectmate. Bekijk ook eens ons volledige assortiment aan elektrisch gereedschap.

Wilt u alles weten over het leggen en in verstek zagen van plinten? Lees dan ons artikel over plinten leggen en in verstek zagen.

Zaagmachine toepassingen

Het fijne van een elektrische zaag is dat u er eigenlijk alle kanten mee op kunt. Wel hebben zaagmachines vaak verschillende toepassingen. Zo is een cirkelzaag geschikt voor het maken van figuren. Een decoupeerzaag is voor bijna alle zaagklussen geschikt, maar wordt veelal gebruikt voor het zagen van bochten of vormen. Wanneer u weinig bewegingsvrijheid heeft kunt u het beste kiezen voor een reciprozaag. Reciprozagen worden veel gebruikt voor het zagen van takken, houten planken en metalen buizen. Wilt u het te zagen voorwerp graag op een tafelblad laten rusten, waarbij het voorwerp heen en weer bewogen kan worden? Kies dan voor een tafelzaag. Afhankelijk van het zaagblad worden tafelzagen gebruikt voor hout, metaal of kunststof. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen voor de geschikte zaagmachine voor uw toepassing? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zaagmachine kopen bij Pontmeyer

Wilt u een zaagmachine kopen? Maak dan in twee simpele stappen een account bij ons aan. Hierna heeft u de mogelijkheid om onze prijzen in te zien en uw bestelling zaagmachines te plaatsen. Koopt u uw een zaagmachine liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. De meeste vestigingen hebben een handige drive-in, waar u uw nieuwe lading zaagmachines gemakkelijk kunt inladen in uw auto of bus. Wilt u meer weten over ons assortiment aan zaagmachines of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.