text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Maatvoering
Productgroep
Filter 10 resultaten

Zand

10 producten gevonden

In het assortiment van PontMeyer vindt u verschillende soorten zand die voor verschillende toepassingen zijn te gebruiken. Denk aan ophoogzand, metselzand, vloerzand, voegzand en zilverzand. Het zand is in verschillende hoeveelheden te verkrijgen, van een 25 kilo zak tot een big bag waarin tot wel 700, 1300 of 1400 kilo zand zit. Wilt u meer weten over ons assortiment aan zand of heeft u hulp nodig bij het berekenen van de hoeveelheid zand die u nodig heeft? Lees dan verder!

Bent u op zoek naar andere zakwaren? Bekijk in dat geval ons assortiment aan mortel, cement en grind en split.

Zand kopen bij PontMeyer

Wilt u zand kopen bij PontMeyer? Bestel uw metselzand, ophoogzand, vloerzand, voegzand of zilverzand dan eenvoudig online of haal het op in een van onze vestigingen. Wilt u graag zand bestellen, maar kunt u onze prijzen in de webshop niet inzien? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en koopt u gemakkelijk uw zand online.

Zand laten bezorgen of ophalen

Het meeste zand dat u in onze webshop vindt, hebben we op voorraad. Hierdoor zijn we in staat om uw bestelde producten snel te kunnen leveren. Uw zand wordt door ons bezorgd op de door u gewenste locatie, zodat u er direct mee aan de slag kunt. De bezorging is gratis vanaf een bedrag van €450. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om één van onze vestigingen te bezoeken. Op onze vestigingenpagina ziet u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is. Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Big bag zand

Bent u op zoek naar big bag zand? Bij PontMeyer vindt u een ruim aanbod aan big bag zand, dat te gebruiken is voor verschillende toepassingen. Zo verkopen wij big bag zand voor ophoogzand, vloerzand en metselzand. De big bag ophoogzand is verkrijgbaar in een zak van 1300 kg. Dit staat gelijk aan één M3. Voor het metselzand hebben we een big bag van 1400 kg beschikbaar of een kleinere big bag van 700 kg. Uiteraard kunnen we op locatie leveren, zodat u niet onnodig hoeft te sjouwen met het zand.

Metselzand

Ook wanneer u metselzand nodig heeft, zit u goed bij PontMeyer. Metselzand is een zandsoort die u kunt gebruiken voor het maken van metselmortel. Dit kunt u gebruiken bij het metselen van bijvoorbeeld bakstenen en kalkzandstenen. Ons metselzand is beschikbaar in big bag zakken van 1400kg. Wanneer u metselzand online koopt, wordt het door ons bezorgd op de door u gewenste locatie. Vanaf een bedrag van €450 bezorgen wij gratis.

Ophoogzand

Heeft u ophoogzand nodig voor het ophogen van uw tuin of erf of het opvullen van gaten of kuilen in uw tuin? Maak dan gebruik van ophoogzand. Bij PontMeyer koopt u ophoogzand in handige zakken van 25 kg. Het is aan te raden om geen andere zandsoorten, zoals straatzand, te gebruiken om uw tuin of erf mee op te hogen. Ophoogzand is namelijk een stuk voordeliger dan andere zandsoorten. Koop uw ophoogzand eenvoudig bij PontMeyer en laat het bezorgen op de plek die u wenst. Haalt u het ophoogzand liever zelf op in een van onze vestigingen? Uiteraard bent u ook daar van harte welkom.

Voegzand

Wilt u voegzand kopen bij PontMeyer? Bestel dan eenvoudig uw voegzand in onze webshop, waarna we het bij u op locatie afleveren. Ons voegzand is beschikbaar in handige zakken van 25kg en kunt u gebruiken voor het voegen van muren en het invegen van bestrating met (sier)tegels.

Hoeveel zand heb ik nodig?

Als u gaat ophogen dan kunt u het aantal M3 uitrekenen. Dit kunt u doen door het op te hogen deel op te meten. De lengte x de breedte vermenigvuldigd u met het aantal centimeters waarmee u wil ophogen. Voorbeeld: U wenst uw tuin van 3 meter x 3 meter op te hogen met 15 CM zand. U berekent het aantal M3 dan als volgt. 3.00x3.00 = 9m2. Vervolgens vermenigvuldigd u deze 9M2 x 0,15 en komt u uit op 1,35M3.

Zand ten behoeve van mortel, cement en beton

Een andere toepassing van zand in de bouw is het maken van mortel. Voor de verschillende soorten mortel hebben we verschillende soorten zand beschikbaar. Hieronder het soort zand met het soort mortel:

  • Voegmortel: voegzand
  • Metselmortel: metselzand
  • Cementdekvloeren: vloerzand
  • Beton: grindzand en metselzand

Voor het aanmaken van beton heeft u het volgende nodig: cement, zand, grind en water. U kunt ook gebruik maken van grindzand. Hierbij hoeft u alleen nog cement en water toe te voegen. Voor het mengen van mortel, beton of cement kunt u alle ingrediënten in een speciekuip plaatsen. Met een mixer kunt u het tot een gladde massa mixen. Het is aan te raden om te zorgen voor voldoende bescherming tijdens het mixen. Denk hierbij onder andere aan handschoenen en een veiligheidsbril.

Aanvullende benodigdheden voor het verwerken van zand

Uiteraard verkopen we ook aanvullende benodigdheden die nodig zijn voor het verwerken van zand ook in ons assortiment. Denk hierbij aan een kruiwagen en een schep. Ook hebben we artikelen die het verwerken comfortabeler kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kniebeschermers. Ook hebben we bezems waarmee u voegzand gemakkelijk kunt invegen.

Zand aanbieding

Heeft u binnenkort een flinke lading zand nodig, maar wacht u nog op een goede zand aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste zilverzand, metselzand, vloerzand, voegzand en ophoogzand aanbiedingen!