text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Klinkers

33 producten gevonden

Klinkers kopen

Bezig met een oprit of tuinpad en wilt u klinkers kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U vindt bij ons een ruim assortiment aan klinkers. Maak uw keuze uit de mogelijkheden in maat en kleur. Kies zelf in wat voor patroon u de stenen klinkers neerlegt. Voor een speels effect kunt u ook een combinatie van diverse soorten klinkers kopen. Maak uw bestelling compleet door naast klinkers ook meteen stenen of muurelementen te kopen. Neem ook eens een kijkje in ons volledige overzicht aan sierbestrating. Of maak uw tuinproject compleet met een overkapping of tuinhuis voor het terras. Bij PontMeyer vindt u alle benodigdheden die u zoekt voor uw klus.

Klinkers bestellen

Wilt u klinkers bestellen bij PontMeyer? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u de prijzen van onze klinkers inzien en kunt u uw bestelling plaatsen. Liever uw stenen klinkers in de winkel kopen? Geen probleem: u bent altijd welkom op een van onze vestigingen. Via onze handige drive-in laadt u gemakkelijk de gewenste producten in in uw auto of bestelbus. Heeft u vragen over het bestellen van klinkers of onze voorraad? Neem dan contact op met onze medewerkers bij de klantenservice. We helpen u graag verder.

Stenen klinkers

Voor de bestrating van een tuin kunt u kiezen uit klinkers, stenen en terrastegels. Klinkers en stenen geven de tuin vaak een natuurlijke en robuuste uitstraling. Terrastegels passen meer bij een moderne tuin. Stenen klinkers zijn bekend onder verschillende termen: de één noemt het klinkers, de ander straatstenen, klinkaards of straatklinkers. Stenen klinkers zijn te verdelen in gebakken straatstenen en betonklinkers. Betonklinkers worden ook wel BKK of BSS genoemd.

Klinkers afmetingen

In ons assortiment vindt u stenen klinkers in verschillende afmetingen. Zo zijn ze bijvoorbeeld beschikbaar in de maten 20x30x6 cm, 30x60x6 cm, 30x40x6 cm, 30x60x6 cm, 20x5x6 cm, 60x60x6 en 20x5x6 cm. Welke maat klinkers u ook wenst, grote kans dat u slaagt bij PontMeyer! De afmetingen van onze klinkers liever in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in een van onze vestigingen. Of bestel uw stenen klinkers gemakkelijk online via onze webshop.

Klinkers in de kleuren antraciet en grijs

Bent u op zoek naar klinkers in de kleur antraciet? Bij PontMeyer heeft u een ruime keuze uit antraciete klinkers in verschillende afmetingen. Voor welke afmeting kiest u? Maakt u uw tuin of oprit toch liever compleet met grijze klinkers? Ook dan zit u goed bij ons. Koop uw klinkers in de kleuren antraciet of grijs eenvoudig in onze webshop of kom langs op een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Klinkers rood/zwart

Wilt u klinkers kopen in de kleuren rood/zwart? Wij hebben een groot assortiment aan diverse klinkers in de kleuren rood en zwart. Deze klinkers veel gebruikt voor het bestraten van paden, opritten en pleinen. Kies de stenen klinkers van het juiste formaat en plaats uw bestelling.

Klinkers voor de oprit

Ook voor de oprit kunt u gaan voor verschillende soorten bestrating. Een oprit met klinkers ziet er mooi uit, maar het moet wel strak worden gelegd. Tegels met een groter oppervlakte zien we dan ook vaker gebruikt worden. U wilt natuurlijk niet een oprit opleveren waar de auto scheef opstaat vanwege het hoogteverschil van de klinkers. De auto liever overdekt en uit het zicht? Bekijk dan ook ons assortiment houten garages en carports.

Klinkers leggen

Bent u bezig met de bestrating rondom het huis en gaat u voor klinkers? Klinkers leggen doet u zo:

Stap 1: Kies de klinker van het juiste formaat en kleur

Stap 2: Plaats de kantopsluiting

Stap 3: Leg de fundering van de klinkers

Stap 4: Plaats de klinkers en de straatlaag

Stap 5: Doe voegsel tussen de klinkers

Stap 6: Tril de klinkers aan

Zand nodig voor tussen de klinkers? Bekijk hier onze zakken zand.

Klinkers bestrating

Alles wat met behulp van de steenpers is gemaakt noemen we stenen of klinkers. Soms lijken producten op tegels, maar is het in werkelijkheid een steen die onder de pers is plat gedrukt. Een bestrating met klinkers geeft veel sfeer aan de tuin of oprit. Dit komt doordat klinkers vaak klein van formaat zijn. Hoe groter de bestrating, hoe moderner en strakker de uitstraling wordt. Bekijk hier ons assortiment sierbestrating. Wilt u tevens de tuin afschermen? Bekijk dan onze schuttingen en tuinschermen.

Klinkers schoonmaken

U kunt klinkers eenvoudig schoonmaken. Hoe kunt u dat het beste doen en wat is hiervoor nodig? Het enige dat u nodig heeft is een goede reiniger. Neem hiervoor een kijkje bij ons assortiment tuinbeits en houtconservering. Deze middelen zijn geschikt om hardnekkig vuil zoals mos en alg te verwijderen.