text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Klinkers

24 producten gevonden

Klinkers

Bezig met een oprit of tuinpad? U vindt bij PontMeyer een ruim assortiment aan klinkers. Maak uw keuze uit diverse mogelijkheden in maat en kleur. Kies zelf in wat voor patroon u de stenen klinkers neerlegt. Ga voor een speels effect door gebruik te maken van een combinatie van diverse soorten klinkers.

Soorten klinkers bij PontMeyer

In ons assortiment vindt u verschillende kleuren en formaten klinkers van de merken Mondian en Tremico.

Mondian klinkers

Mondian klinkers geven de tuin vaak een natuurlijke en robuuste uitstraling waar terrastegels daarentegen meer bij een moderne tuin passen. Stenen klinkers worden ook wel straatstenen, klinkaards of straatklinkers genoemd. Stenen klinkers zijn te verdelen in gebakken straatstenen en betonklinkers. Betonklinkers worden ook wel BKK (Beton Klinker Klei) of BSS (Beton Straat Steen) genoemd. De klinkers van Mondian zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: brons, oud bont en antraciet.

Tremico klinkers

Tremico klinkers zijn stenen klinkers. Verkrijgbaar in de kleuren: brons, rood, zwart of antraciet. Ook deze klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Tremico klinkers zijn voorzien van een deklaag. Dit voorkomt verkleuring en slijtage. De klinkers van Tremico zijn verkrijgbaar in de kleuren oud bont en rood/zwart.

Klinkers afmetingen

In ons assortiment vindt u klinkers in verschillende afmetingen. De volgende maten zijn beschikbaar:

  • 20x30x6 cm
  • 30x60x6 cm
  • 30x40x6 cm
  • 30x60x6 cm
  • 20x5x6 cm
  • 60x60x6 cm

Welke maat klinkers u ook wenst, grote kans dat u slaagt bij PontMeyer!

Klinkers leggen

Ook voor de oprit kunt u gaan voor verschillende soorten bestrating. Een oprit met klinkers ziet er mooi uit, maar moet wel strak worden gelegd. Doorloop de volgende stappen zodat de klinkers goed worden gelegd:

Stap 1: Kies de klinker van het juiste formaat en kleur

Stap 2: Plaats de kantopsluiting

Stap 3: Leg de fundering van de klinkers

Stap 4: Plaats de klinkers en de straatlaag

Stap 5: Doe voegsel tussen de klinkers

Stap 6: Tril de klinkers aan met een trilplaat

Klinkers kopen bij PontMeyer

Wilt u klinkers bestellen bij PontMeyer? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u de prijzen van onze klinkers inzien en kunt u uw bestelling plaatsen. Liever uw stenen klinkers in de winkel kopen? Geen probleem: u bent altijd welkom bij één van onze vestigingen. Heeft u vragen over het bestellen van klinkers of onze voorraad? Neem dan contact op met onze medewerkers van de klantenservice. We helpen u graag verder.