text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Maatvoering
Afmeting
Dikte (mm)
Uitvoering
Filter 6 resultaten

Terras- en tuintegels

Terrastegels

Terrastegels geven uw tuin naast sfeer ook comfort. De terrastegels creëren een goede ondergrond voor een zitgedeelte in de tuin waarop u uw houten tuinmeubelen kunt neerzetten. Ook kunnen de tegels worden gebruikt voor het maken van een oprit of looppad. Bij PontMeyer verkopen wij terras- en betontegels in diverse kleuren en afmetingen.

Betontegels

Betontegels worden gemaakt van geperst beton. Hierdoor hebben de tegels een sterke draagkracht. Betontegels zijn in vergelijking met andere terrastegels betaalbaar en goed bestand tegen water en vuil. Een ander voordeel is dat ze eenvoudig in een zandbed te leggen zijn. Zo bestraat u gemakkelijk en snel uw tuin of terras.

Onbehandeld vragen betontegels veel onderhoud, want deze tegels zijn niet beschermt tegen de verschillende weersinvloeden. Daarom verkopen wij bij PontMeyer betontegels die kleur- en slijtvast zijn.

Wilt u meer weten over een tuin bestraten? Lees ons artikel over een tuin egaliseren.

Welke afmeting past bij uw terras?

In ons assortiment vindt u terrastegels in vijf verschillende afmetingen. We lichten de drie meest gekozen afmetingen voor u uit.

Betontegel 30x30 cm

Een betontegel van 30x30 centimeter is geschikt voor het aanleggen van een terras of tuinpad, maar wordt vaak ook gebruikt voor uw balkon of serre. U kunt de terrastegels ook als accent gebruiken en hiermee een speels effect creëren in uw terras.

Betontegel 40x60 cm

Betontegels van 40x60 centimeter zijn een veelvoorkomende afmeting bij terrastegels. Dit formaat geeft de tuin een sfeervolle, maar toch moderne uitstraling. De terrastegels zijn dusdanig groot, dat er niet veel tegels nodig zijn om uw terras te bestraten. Daarnaast creëren grote tegels een optisch grotere ruimte.

Betontegel 50x50 cm

Gaat u voor een sfeervolle en gezellige uitstraling? Kies dan voor een betontegel van 50x50 centimeter. Vanwege het vierkante formaat kunt u ze eenvoudig in vele legpatronen plaatsen. Ook zorgt deze afmeting ervoor dat de tuin of het terras een overzichtelijke uitstraling krijgt. Tegels van 50x50 worden vaak gebruikt bij het bestraten van fiets- en voetpaden.

Terrastegels kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u terrastegels kopen bij PontMeyer? Wij hebben een groot aanbod aan terrastegels van hoge kwaliteit. In twee simpele stappen maakt u een account aan. Zo ziet u direct alle prijzen en blijft u op de hoogte van al onze aanbiedingen. Toch liever een medewerker spreken? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze drive-in vestigingen.

Goedkope terrastegels kopen?

Wilt u terrastegels kopen wanneer deze in de aanbieding zijn? Houd dan onze actiepagina goed in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van de scherpste terrastegel aanbiedingen.