text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Okoumé multiplex gegrond

Okoumé multiplex gegrond is opgebouwd uit door-en-door Okoumé fineren met een gladde afwerking. De plaat heeft een fijne nerf en is licht van gewicht. Het is de meeste gebruikte wit gegronde watervaste multiplexplaat voor zowel interieur als exterieur toepassingen.

Okoumé multiplex gegrond zijn aan beide zijden glad afgewerkt en voorzien van een dubbele, witte primerlaag.

In het assortiment van PontMeyer vind je verschillende diktes, zoals:

  • Okoumé 10 mm gegrond
  • Okoumé 12 mm gegrond
  • Okoumé 15 mm gegrond
  • Okoumé 18 mm gegrond

Okoumé multiplex gegrond verwerken

Wit Okoumé multiplex kun je eenvoudig zagen, boren en frezen. Het splintert niet tot nauwelijks bij gebruik van scherp gereedschap. De platen hebben een glad oppervlak. Hierdoor schilder of beits je de plaat zonder extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Dicht de randen goed af met een randsealer bij gebruik buiten of in vochtige ruimtes, zodat er geen vocht in de kern van de plaat kan komen. Wanneer vocht in de plaat komt, delamineert de plaat.

Okoumé gegrond toepassen

Okoumé gegrond kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Het is geschikt voor verschillende soorten timmerwerken. Daarnaast wordt Okoumé ook gebruikt als wandbekleding, gevelbekleding, dakranden, boeidelen en buitendeuren.  Liever een andere houtsoort? Bekijk dan onze garantieplaten gegrond.

Okoume gegrond kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Okoumé multiplex gegrond kopen bij PontMeyer? Kijk rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste Okoumé multiplex gegrond platen op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.