text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Aluplex

Een Aluplex deurplaat is een massief paneel dat geschikt is als deurplaat. De Aluplex plaat is 40 mm dik, zoals iedere deur. De opbouw van de panelen bestaat uit door en door okoumé triplex en aluminium. Vanwege het aluminium zijn de deuren zeer stabiel en trekt de plaat maximaal 4 mm krom.

Aluplex 40 mm

Ben je op zoek naar Aluplex deurplaten van 40 mm dik? Dan ben je bij PontMeyer aan het juiste adres. Bij ons vindt je Aluplex 40 mm in verschillende afmetingen, van 2150x950 mm tot en met 2500x1220 mm. De panelen zijn ze zowel gegrond als ongegrond verkrijgbaar.

Aluplex deurplaat verwerken

Zorg ervoor dat de randen van Aluxplex deurplaten geseald worden met een randsealer. Je kunt dit ook laten doen in onze zagerij. Daarnaast pas je altijd een driepuntssluiting toe en lak je de deur af in lichte kleuren. Alle zijden, behalve de ID-plug zijde, kunnen onbeperkt ingekort worden. De zijde waarin de ID-plug is aangebracht, mag maximaal met 6 cm worden ingekort. Ook mag de plaat maximaal 4,5 mm ingegroefd en minimaal 2,5 mm ingefreesd worden vanwege de aluminium platen.

Aluplex deurplaat kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Aluplex kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment aan deurplaten. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste Aluplex deurplaten op voorraad. Op zoek naar kant-en-klare deuren? Bekijk dan ons assortiment aan luxe gegronde deuren en industriële deuren.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.