text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Stijl
Hoogte (mm)
Breedte (mm)
Toon meer Toon minder
Uitvoering
Draairichting
Kleurgroep
Modelcode
Toon meer Toon minder
Merk
Serie
Toon meer Toon minder
Modelnaam
Productgroep
Filter 10.354 resultaten

Luxe binnendeuren gegrond

10.354 producten gevonden

Luxe binnendeuren gegrond

Een binnendeur is bepalend voor de uitstraling van je interieur. Een luxe binnendeur geeft een ruimte een luxe uitstraling, zeker in combinatie met het juiste deurbeslag. Stel jouw luxe binnendeur eenvoudig en snel samen met behulp van de deurenconfigurator. Met de deurenconfigurator maak je ook eenvoudig een binnendeur op maat. De deurenconfigurator laat al jouw wensen tot leven komen met de virtual reality mogelijkheden die de configurator biedt.

De luxe binnendeuren van PontMeyer zijn van hoge kwaliteit. De deuren uit ons assortiment zijn van het merk Skantrae en ComfiDoor. ComfiDoor is het huismerk van PontMeyer. Beide merken staan voor kwaliteit en een lange levensduur.

Luxe binnendeuren kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je luxe binnendeuren kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Wij hebben de meeste deuren op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.