text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Luxe binnendeuren gegrond

Een binnendeur is bepalend voor de uitstraling van je interieur. Een luxe binnendeur geeft een ruimte een luxe uitstraling, zeker in combinatie met het juiste deurbeslag. Stel jouw luxe binnendeur eenvoudig en snel samen met behulp van de virtual reality deurenconfigurator. Hiermee maak je ook eenvoudig een binnendeur op maat.

179 producten gevonden

Alle luxe binnendeuren van PontMeyer worden geleverd zonder glas, beslag en scharnieren. Deze kun je apart bestellen.

Let bij het bestellen van een binnendeur goed op de draairichting. Dit doe je door aan de kant van de deur te staan waar deze naartoe open draait. Als de scharnieren aan de linkerkant zitten, heb je een linksdraaiende binnendeur. Zitten ze rechts? Dan heb je een rechtsdraaiende binnendeur.

De luxe binnendeuren van PontMeyer zijn van hoge kwaliteit en voorzien van het FSC®-certificaat. Wij hebben deuren in ons assortiment van de merken ComfiDoor en Skantrae. ComfiDoor is het huismerk van PontMeyer. Skantrae is al veertig jaar voorloper op het gebied van binnen- en buitendeuren op de Nederlandse markt. Beide merken staan voor kwaliteit en een lange levensduur.

Luxe binnendeuren kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je luxe binnendeuren kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste luxe deuren voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.