text.skipToContent text.skipToNavigation

Luxe deuren gegrond

10.354 producten gevonden

Deuren spelen een belangrijke rol in het interieur. Hierom hebben we bij PontMeyer een behoorlijk ruim assortiment een luxe binnendeuren. Op deze pagina kunt u de door u gewenste deur selecteren en eventueel verder samenstellen met aanvullende artikelen zoals het deurbeslag. Ook hierin hebben we een ruim assortiment.

Skantrae luxe binnendeuren

Het overgrote deel van onze luxe binnendeuren zijn van het merk Skantrae. Skantrae is een producent met een zeer uitgebreid assortiment aan diverse soorten deuren. Daarbij hebben zij een duidelijke focus op kwalitatief duurzame deuren. Ze hebben bijna alle deuren het KOMO certificaat. Wat betekent dat de deuren zijn geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen. Ook hebben ze bij Skantrae de mogelijkheid om waar nodig de luxe binnendeur verder af te werken met scharnieren of bijvoorbeeld aflakken.

Alternatieven voor Luxe binnendeuren

Wellicht ben u bezig met een groot bouwproject waar niet het budget is om luxe binnendeuren te plaatsen. Ook dan hebben we bij PontMeyer een ruim assortiment. Denk daarbij aan standaard boarddeuren. Binnen de boarddeuren hebben we twee varianten. De eerste is de gegronde variant. U krijgt deze deur gegrond geleverd en is direct klaar om af te lakken. U kunt er ook voor kiezen om de afgelakte boarddeur te bestellen. U kunt deze verkrijgen in een standaard lakkleur. Naast dit hebben we ook nog de binnendeur met kozijn. Ook dit is een standaard deur voor een interessant budget die we met deurkozijn leveren. Deze kan direct in de binnenmuur geplaatst worden. De meeste zijn geschikt voor metal stud en met houten regelwerk.

Luxe binnendeuren kopen bij PontMeyer

Zoals u op deze pagina kunt zien hebben we bij PontMeyer een ruim assortiment aan luxe binnendeuren. Al deze deuren zijn online te bestellen en ook de toebehoren zijn online te bestellen. Denk daarbij aan het deurbeslag, maar ook aan zaken om de luxe binnendeuren verder af te werken zoals verschillende soorten lakken. Bij PontMeyer heeft u de mogelijkheid om te bezorgen. Dit kan op het door u gewenste adres. Dit kan dus ook de bouwlocatie zijn. Naast bezorgen heeft u ook de mogelijkheid om af te hyalen in één van onze vestigingen. We hebben door heel het land vestigingen. Op onze vestigingen pagina ziet u welke vestigingen er zijn en welke voor u het beste te bereiken is. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn tussen 07.00 uur en 19.00 uur beschikbaar voor u.