text.skipToContent text.skipToNavigation

Steigerhout (vuren ME)

Steigerhout kunt u gebruiken voor het maken van diverse meubels, bloembakken of aftimmeringen voor zowel binnen of buiten. Steigerhout is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een eigentijds uiterlijk.

10 producten gevonden

Steigerhout

Steigerhout kunt u gebruiken voor het maken van diverse meubels, bloembakken of aftimmeringen voor zowel binnen of buiten. Steigerhout is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een eigentijds uiterlijk. Kies voor gedroogd steigerhout als u het hout voor binnen toepassingen gaat gebruiken, vanwege de droging zal dit steigerhout minder gaan werken. Steigerhout is verkrijgbaar in de afmeting 32x200mm met een lengte van 5000mm.

Soorten steigerhout

  • Steigerhout vuren ruw is onbehandeld en hierdoor geschikt voor elke toepassing en afwerking.
  • Gedroogd steigerhout zal door de droging minder gaan werken en is geschikt voor binnen toepassingen.
  • Grey wash gedroogd steigerhout is voorzien van een grijze kleur en heeft door deze behandeling minder kans op schimmelvorming.
  • Vintage gedroogd steigerhout heeft een licht grijze kleur wat er geborsteld op is aangebracht.
  • Gebruikt steigerhout heeft een doorleefde uitstraling. Doordat het hout gebruikt is, is elke plank uniek
  • Topgold steigerhout is voorzien van een scafplaat deze zorgt ervoor dat de planken niet aan de kopse kanten kunnen scheuren.

Verwerking steigerhout

Steigerhout laat zich gemakkelijk verwerken. U kunt steigerhout afkorten met een handzaag of afkortzaag. Wilt u het steigerhout aan elkaar schroeven, maak dan gebruik van de houtschroeven uit het assortiment van PontMeyer. U hoeft steigerhout niet te behandelen, u kunt er wel voor kiezen om het te beitsen in de gewenste kleur. De beits brengt u gemakkelijk aan met een beitsroller of kwast.

Steigerhout koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.