text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Kopmaat (mm)
Netto kopmaat (mm)
Lengte (mm)
Toon meer Toon minder
Houtsoort
Oppervlakte afwerking
Milieucertificaat
Lambda waarde
Productgroep
Filter 15 resultaten

Zweeds rabat

15 producten gevonden

Zweeds rabat

Veruit de meest gebruikte rabatplank is Zweeds rabat. Door gebruik te maken van Zweeds rabat bouwt u moeiteloos een schutting, een schuur of een wand bij een overkapping. Bovendien geeft het een stoere en luxe uitstraling aan uw tuin. Daarom heeft PontMeyer een gevarieerd assortiment Zweeds rabat, waaronder Douglas Zweeds Rabat en Douglas rabatdelen.

Wat is Zweeds rabat?

Zweeds rabat valt onder de categorie potdekselplanken. De planken lopen taps toe en hebben een uitsparing, waardoor de planken gemakkelijk over elkaar heen vallen. Zo ontstaat het horizontale potdeksel effect. Deze praktische planken zijn veelzijdig inzetbaar in de tuin als gevelbekleding.

Bij PontMeyer vindt u onder andere halfhouts rabat, dubbel halfhouts rabat en Zweeds rabat in het assortiment.

Soorten Zweeds rabat bij PontMeyer

Zweeds rabat is te verkrijgen in verschillende houtsoorten, afmetingen en afwerkingsvormen. De drie houtsoorten in ons assortiment zijn:

  • Douglas hout
  • Vurenhout
  • Western Red Ckedar

Al het Zweedse rabat wordt fijnbezaagd of verduurzaamd fijnbezaagd opgeleverd. Fijnbezaagd hout wordt ook wel ruw hout genoemd. Dit houdt in dat het hout nog lichte afwijkingen in de dikte kan hebben en splinters kan bevatten. Verduurzaamd houdt in dat het hout geïmpregneerd is met een middel dat de levensduur van het hout verlengt. Ideaal voor houtsoorten die buiten worden toegepast!

Welk type Zweeds rabat het meest geschikt is voor uw toepassing, is afhankelijk van uw eisen en wensen. Mocht u hierbij hulp kunnen gebruiken, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies!

De laatste trend: zwarte Zweedse rabatdelen

Zwart wordt gezien als dé trendkleur voor tuinprojecten. Of het nu gaat om een buitenkantoor, gevel of schutting, we zien zwart hout steeds vaker terugkomen in de tuin. Dankzij de zwarte kleur oogt een tuin vaak optisch groter, krijgt het een chique uitstraling en komt het groen van de planten beter uit. Doordat het zwarte Zweedse rabat zowel als gevelbekleding als schutting kunt toepassen, trekt u gemakkelijk één lijn in het design van uw tuin.

Voordelen van Zweeds rabat

Er zijn diverse redenen waarom u Zweedse rabatdelen zou moeten overwegen voor uw tuin of project:

  • Regenwater stroomt goed naar beneden. Het is daarom ook een goede constructie voor bijvoorbeeld schuttingen.
  • Het is winddicht. Door de unieke monteerwijze ontstaan er namelijk geen kieren, zelfs niet als het hout gaat werken.
  • De planken zijn stevig en solide. Zelfs het dunste deel van de planken is bestand tegen scheuren.

U begrijpt inmiddels wel waarom Zweeds rabat zo populair is geworden de afgelopen jaren als tuinhout of houten gevelbekleding.

Zweeds rabat kopen bij PontMeyer

Zweeds rabat kopen doet u eenvoudig en snel bij PontMeyer! Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste rabatdelen voor u op voorraad. Zo kunt u direct online uw bestelling plaatsen. Of kom langs in één van onze vestigingen om het gewenste materiaal in te slaan.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.