text.skipToContent text.skipToNavigation

Zweeds rabat

 

30 producten gevonden

Veruit de meest gebruikte rabatplank is Zweeds rabat. Door gebruik te maken van Zweeds rabat bouwt u moeiteloos een schutting, een schuur of een wand bij een overkapping. Bovendien geeft Zweeds rabat een stoere en luxe uitstraling aan uw tuin. Daarom heeft PontMeyer een gevarieerd assortiment Zweeds rabat. Heeft u schuttingplanken nodig waarmee u een dichte schutting of iets anders gaat bouwen? PontMeyer heeft het! Bekijk onderstaand assortiment en bestel vandaag nog al het materiaal dat u nodig heeft. Wilt u meer informatie over dit product? Lees hier verder

Wat is Zweeds rabat?

Wanneer u aan de slag wilt gaan met gevelhout, dan kunt u onder andere kiezen voor rabatdelen. Dit zijn praktische planken die u veelzijdig kunt inzetten in de tuin. Doorgaans worden rabatdelen gebruikt als gevelbekleding voor in de tuin. Aangezien over smaak niet te twisten valt, zijn er verschillende soorten rabatdelen verkrijgbaar. Bij PontMeyer vindt u onder andere halfhouts rabat, dubbel halfhouts rabat en Zweeds rabat in het assortiment. Maar wat is Zweeds rabat? Wat wordt er bedoeld met potdekselplanken? Zweeds rabat zijn rabatdelen die taps toelopen en een uitgefreesde sponning hebben zodat u ze eenvoudig kunt stapelen. De planken zijn met andere woorden op zo’n manier gemaakt dat u ze moeiteloos horizontaal in elkaar bevestigt. Het resultaat is een wand of schuur waarbij de planken elkaar een stukje overlappen. Dit is tevens het karakteristieke uiterlijk van constructies met Zweeds rabat.

Specificaties van potdekselplanken

Er zijn geen algemene specificaties voor dit type gevelhout. Zweeds rabat is bijvoorbeeld te verkrijgen in verschillende houtsoorten, afmetingen en met diverse afwerkingen. Welke het beste bij uw toepassing past, is afhankelijk van uw wensen en eisen. Bij PontMeyer kunt u bijvoorbeeld ook potdekselplanken bestellen. Daarnaast kunt u een keuze maken welk afwerking uw voorkeur heeft. Wilt u bijvoorbeeld geborstelde potdekselplanken of Zweeds rabat of heeft u liever gegronde planken voor uw klus? Daarnaast hebben we ook nog een paar exemplaren in ons aanbod Zweeds rabat die nog geheel ruw zijn. Wanneer u niet zo goed weet welke variant houten gevelbekleding de beste keuze is voor uw toepassing, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies zodat u vervolgens weer beter kunt bouwen.

Voordelen van Zweeds rabat

Er zijn diverse redenen waarom u dit type rabatdelen kunt overwegen voor uw tuin of klus. Een groot voordeel van een constructie met Zweeds rabat is bijvoorbeeld het feit dat het regenwater goed naar beneden kan stromen. Het is daarom ook een goede constructie voor bijvoorbeeld schuttingen. De afwatering is met andere woorden uitstekend. Bovendien komt de wind niet binnen. Door deze unieke monteerwijze ontstaan er namelijk geen kieren, zelfs niet als het hout gaat werken. Daar komt nog eens bij dat Zweeds rabat altijd stevig en solide zijn. Zelfs het dunste deel van de planken is bestand tegen scheuren. U begrijpt inmiddels wel waarom Zweeds rabat zo populair is geworden de afgelopen jaren als tuinhout of houten gevelbekleding.

Zweeds rabat kopen bij PontMeyer

Dus staat u op het punt de tuin even goed onder handen te nemen of moet u voor een klus behoorlijk wat gevelhout inslaan? Zweeds rabat kopen doet u eenvoudig en snel bij PontMeyer! Zo kunt u direct online uw bestelling plaatsen. Daarnaast bent u ook welkom om één van onze vestigingen te bezoeken om het gewenste materiaal in te slaan. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze drive-in. Daar kunt u met auto en al naar binnen rijden, de spullen inladen en vervolgens weer terug gaan naar locatie. Dus hak die knoop door en koop vandaag nog alles wat u nodig heeft bij ons!