text.skipToContent text.skipToNavigation

Rockpanel gevelbekleding

 

  • 1(current)
32 producten gevonden
  • 1(current)

Als u op zoek bent naar gevelbekleding die weinig onderhoud nodig heeft. Dan is Rockpanel gevelbekleding zeker een goede optie. De gevelbekleding van Rockpanel is duurzaam en in veel kleuren beschikbaar. Rockpanel is gemaakt van steenwol waardoor deze producten een duurzaam, brandveilig en dimensiestabiel karakter hebben. Bijkomend voordeel is dat ze makkelijk te bewerken zijn. Als u meer wil weten over Rockpanel gevelbekleding ,Lees dan hier verder

Soorten gevelbekleding

De gevelbekleding van Rockpanel is in verschillende varianten te verkrijgen. Denk hierbij aan panelen, platen, rabatdelen of schroten. Hierin is een ruim assortiment en deze artikelen zijn ook in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Deze artikelen zijn ook weer in verschillende series te verkrijgen. Denk hierbij aan Rockpanel Colours, Rockpanel Ply, Rockpanel Lines2 en Rockpanel uni. Naast gevelbekleding is Rockpanel ook beschikbaar in dakranden, dakoverstek, boeidelen of windveren. Alternatieven voor Rockpanel zijn Eternit, maar ook Trespa en Protex zijn goede alternatieven als gevelbekleding.

Rockpanel gevelbekleding en PontMeyer

Binnen PontMeyer hebben we een ruim assortiment aan Rockpanel gevelbekleding. De meeste van deze artikelen hebben we op voorraad waardoor we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Wanneer er voorraad aanwezig is betekent dit dat een bestelling voor 13.00 uur de volgende dag geleverd is. Mocht u aanvullende vragen hebben over onze artikelen dan kunt u tussen 07.00 uur en 19.00 uur contact opnemen met onze klantenservice. Daarnaast bent u uiteraard ook van harte welkom bij één van onze vestigingen. Op onze vestigingen pagina ziet u in één oogopslag welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.