text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Keralit boeideel

Product
Toon meer Toon minder
Serie
Kleuromschrijving
Toon meer Toon minder
Afmeting (mm)
Productgroep
Filter 60 resultaten
60 producten gevonden

Keralit boeideel

Keralit boeidelen, ook wel boeiplank, boeiing, boeiboord of boeistrook genoemd, worden gebruikt voor het afwerken van dakranden en dakgoten. Een boeideel van Keralit is onderhoudsarm, geeft uw huis de door u gewenste uitstraling en is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

Naast Keralit boeidelen heeft PontMeyer ook een uitgebreid assortiment aan andere Keralit en Trespa producten.

Keralit boeiboord: onderhoudsvrij, oersterk en kleurvast

Keralit boeiboorden zijn gemaakt van hoogwaardig en gerecycled kunststof. Hierdoor zijn de boeiboorden ook onderhoudsvrij. Het enige wat u hoeft te doen is met de tijd een doek over uw Keralit boeiboorden heen halen om de viezigheid van de gevelplaten te verwijderen. Verder verkleurt een keralit boeiboord ook niet, omdat het ongevoelig is voor wind, regen en zon.

Wilt u meer weten over Keralit boeidelen en het monteren hiervan? Lees dan ons advies artikel over het monteren van Keralit.

Keralit boeideel kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een Keralit boeideel kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Keralit boeidelen en andere gevelplaten. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste Keralit boeidelen voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.