text.skipToContent text.skipToNavigation
Als particuliere klant bent u weer van harte welkom op onze vestigingen. Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen!

Binnendeurkozijn

4 producten gevonden

Bent u op zoek naar een binnendeurkozijn? Bij PontMeyer zit u goed. Ons assortiment bestaat uit diverse binnendeurkozijnen die zijn gemaakt van hardhout. Daardoor zijn zij zeer stevig en is het mogelijk om zware deuren in het kozijn te hangen. De binnendeurkozijnen zijn beschikbaar voor zowel stompe als opdekdeuren. Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is dat een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Bekijk ons assortiment op deze pagina en bestel vandaag nog uw binnendeurkozijn. Wilt u nog meer lezen over binnendeurkozijnen? Lees dan hieronder verder.

Levering en montage  

De houten binnendeurkozijnen van PontMeyer passen bij iedere hedendaagse bouwstijl. Het binnendeurkozijn wordt geleverd als een bouwpakket, bestaande uit een stijlenset en een bovendorpel. Het pakket is makkelijk in elkaar te zetten. In de stijlen is er al een pen-en-gat verbinding en de bovendorpel is voorzien van voorgeboorde gaten om de juiste breedte van het kozijn te bepalen. Het opdek binnendeur kozijn is eenvoudig in te korten met een afkortzaag tot de gewenste maat, zowel in de hoogte als breedte. Wanneer het kozijn op maat is gemaakt, is het tijd voor de montage. Bij de verpakking is een montagehandleiding ingesloten waarin nauwkeurig beschreven staat hoe het kozijn in elkaar gezet kan worden. Voor een stevige constructie kunt u de verbindingen lijmen met houtlijm of vast schroeven. Vervolgens kunt u de kozijnen mooi afwerken door deze te schuren.  

Afwerking 

De voorgeboorde schroefgaten in de binnendeurkozijn kunt u eenvoudig wegwerken door deze te plamuren. Hiervoor kunt u plamuurmiddel gebruiken en dit eenvoudig over het kozijn verdelen met een plamuurmes. Zorg ervoor dat het plamuursel goed uitgehard is voordat u verder gaat. Het kan nodig zijn om meerdere lagen plamuurmiddel aan te brengen om de gaten in de binnendeurkozijn strak af te werken. U kunt beter meerdere dunne lagen aanbrengen, dan één dikke laag. Nadat het middel gedroogd is, kan de binnendeurkozijn ontvet worden en licht opgeschuurd. Voor een optimale bescherming en afwerking kan het binnendeurkozijn worden afgelakt. Hierbij is het belangrijk dat de wand rondom het kozijn goed is afgeplakt om beschadigingen te voorkomen.  

Binnendeurkozijn kopen bij PontMeyer 

Staat u op het punt om binnendeurkozijnen te kopen? Wij bieden een mooi assortiment aan van hardhouten kozijnen in verschillende afmetingen. Om de binnendeurkozijnen te kunnen bestellen, heeft u een account nodig. Deze is eenvoudig aan te maken op onze website. Rechts bovenin kunt u klikken op de button ‘account aanmaken’. Vervolgens kunt u uw bedrijf snel vinden door de postcode, woonplaats of KVK nummer van uw bedrijf in te typen. Vul de overige adresgegevens in en uw account is klaar voor gebruik. Wanneer wij het product op voorraad hebben, kunt u het binnen enkele dagen verwachten. Mochten wij het product niet klaar hebben liggen in het magazijn, dan gaan we het speciaal voor u bestellen. Het is ook mogelijk om de producten in een van onze vestigingen te komen bekijken. Onze medewerkers voorzien u graag van een goed advies. Heeft u een vraag over de binnendeurkozijnen of over het bestelproces die snel beantwoord moet worden? Geen probleem! Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar van 07:00 tot 19:00 uur.