text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Binnendeurkozijn

29 producten gevonden

Binnendeurkozijn

Binnendeurkozijnen zorgen ervoor dat uw deur goed aansluit op de muur en hierdoor heeft u minder kans op tocht. Bent u op zoek naar houten binnendeurkozijn? Bij PontMeyer zit u goed. Houten binnendeurkozijnen hebben een warme uitstraling. Ons assortiment bestaat uit diverse binnendeurkozijnen die zijn gemaakt van hardhout. De houten binnendeurkozijnen van PontMeyer passen bij iedere hedendaagse bouwstijl. De binnendeurkozijnen zijn zeer stevig en het is mogelijk om zware deuren in het kozijn te hangen. Het binnendeurkozijn wordt geleverd als een bouwpakket, bestaande uit een stijlenset en een bovendorpel.

Opdek en stompe binnendeurkozijnen

De binnendeurkozijnen zijn beschikbaar voor zowel stompe als opdekdeuren. Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is dat een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. In ons artikel over de deurenconfigurator vindt u een gedetailleerde uitleg over stompe- en opdekdeuren.

Certificering houten binnendeurkozijnen

De binnendeurkozijnen van PontMeyer zijn gemaakt van hout. Een deel van dit binnendeurkozijnen assortiment is FSC gecertificeerd. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en dat bosexploitatie plaatsvindt op basis van een bosbeheerplan. Hierbij komen, naast de economische, ook alle andere functies van het bos tot hun recht.

Binnendeurkozijn kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u binnendeurkozijnen kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan hardhouten binnendeurkozijnen in verschillende afmetingen. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste binnendeurkozijnen voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.