text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Houten binnendeurkozijn 

Een binnendeurkozijn is het frame waaraan de binnendeur hangt. Op deze manier sluit de deur goed aan op de muur. Hiermee verklein je de kans op tocht en omlijst je als het ware de deur. De binnendeurkozijnen van PontMeyer zijn zeer stevig, waardoor je zware deuren in het kozijn kunt hangen. Het binnendeurkozijn wordt geleverd als een bouwpakket, bestaande uit een stijlenset en een bovendorpel.

7 producten gevonden

Assortiment binnendeurkozijn PontMeyer

Binnendeurkozijnen worden verkocht als set. Deze bestaat uit een bovendorpel, kozijnstijlen en stellat. Bij PontMeyer kun je kiezen tussen verschillende opties:

  • Witte binnendeurkozijn of zwarte binnendeurkozijn.
  • Gegronde of gelakte binnendeurkozijnen.
  • Stompe kozijnen of opdekkozijnen

Alle bovendorpels zijn voorbehandeld met voorgeboorde gaten aan de achterzijde. Deze zijn tot elke gewenste breedtemaat in te korten. Hierdoor zijn ze geschikt voor breedtes van 63 tot 93 cm. Voor de hoogte kun je kiezen voor 201,5 cm, 211,5 cm of 231,5 cm.

Verwerking binnendeurkozijn

Alle binnendeurkozijnen moeten eerst aangepast worden aan de gewenste deurafmeting. Hiervoor is een montagehandleiding bijgesloten in de verpakking. De verbindingen kun je lijmen en schroeven. De stellat onder de kozijnstijlen zorgt voor de waarborging van de deurbreedte.

Op zoek naar een gedetailleerd verwerkingsadvies? Deze vind je bij de productbeschrijving van jouw gewenste binnendeurkozijn.

Binnendeurkozijn kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een binnendeurkozijn kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten op voorraad. Hierdoor leveren we je bestelling in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie. Uiteraard kun je binnendeurkozijnen ook bij ons ophalen. Dan helpen wij je met het inladen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.