text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Hardhouten binnendeurkozijn

Hardhouten binnendeurkozijnen creëren sfeer in iedere woning. Bij PontMeyer worden deze geleverd als een bouwpakket. Dit wordt ook wel een stelkozijn of nastelkozijn genoemd. Het pakket bestaat uit een stijlenset en een bovendorpel. De stijlen zijn voorzien van een pen-en-gat verbinding en de bovendorpel is voorzien van voorgeboorde gaten om de juiste breedte van het kozijn te bepalen. Zo is er een hardhouten kozijn voor elke woning.

De hardhouten binnendeurkozijnen van PontMeyer zijn gemakkelijk aan te passen. Indien nodig kunnen we ze voor je op maat zagen in onze zagerij. De deuren zijn als set in folie verpakt, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het vervoer. Alle kozijnen van PontMeyer zijn voorzien van het FSC®-keurmerk.

Toch op zoek naar een kant-en-klare deur oplossing? Kies dan voor een deur met kozijn of bekijk ons volledige assortiment aan binnendeuren.

Hardhouten binnendeurkozijnen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je hardhouten binnendeurkozijnen kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten op voorraad. Hierdoor leveren we je bestelling in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie. Uiteraard kun je een hardhouten binnendeurkozijn ook bij ons ophalen. Dan helpen wij je met het inladen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.