text.skipToContent text.skipToNavigation

Stenen

33 producten gevonden

Stenen kopen?

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan hoge kwaliteit stenen. Onze stenen komen in de kleuren: brons, grijs, antraciet, zwart en bont. Bedenk welke maten u nodig heeft en hoe u de stenen wilt leggen. Voor een speels effect kunt u een combinatie van diverse soorten sierbestrating maken. Maak gebruik van de mogelijkheid om de stenen te bekijken bij één van onze PontMeyer vestigingen bij u in de buurt. 

Gaat u een stenen muur maken?

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om een stenen muur te maken. Alle materialen zijn snel en eenvoudig online te bestellen. Bent u nieuw met online bestellen bij PontMeyer? Lees hier over de voordelen. Toch liever een medewerker spreken? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder! Wist u ook dat wij uw stenen bezorgen op de gewenste bouwlocatie? Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van uw bestelling en kunt u direct aan de slag met het bouwen van de stenen muur. Denk bij het bestellen van stenen, of wij deze vervoeren of u dat zelf doet, aan eventuele schade of breuken. Zorg er dus voor dat u voldoende stenen hebt om de klus te klaren. 

Stenen vloer leggen?

Gaat u voor een stenen vloer binnenshuis? Als u zelf een stenen vloer gaat leggen denk dan ook aan bescherming voor bijvoorbeeld uw knieën. Bekijk hier ons assortiment kniebeschermers

Stenen tuin

Stenen bestrating gekozen voor uw tuinproject? Tussen de stenen kan alg en mos doorkomen. Daarom raden wij u aan om de stenen te leggen met tussenvoegsel. Zo voorkomt u dat er groen door de stenen heenkomt en is er minder onderhoud nodig! Bekijk hier ons assortiment voegmiddelen.