text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Maatvoering
Toon meer Toon minder
Afmeting
Toon meer Toon minder
Merk
Dikte (mm)
Uitvoering
Filter 33 resultaten

Stenen

33 producten gevonden

Stenen

Gaat u een terras maken in uw tuin? Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan stenen van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit verschillende kleuren stenen: brons, grijs, antraciet, zwart en bont. U kunt de stenen direct op de door u gewenste bouwlocatie laten leveren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van uw bestelling en kunt u direct aan de slag met het bestraten van uw tuin.

Stenen voor in de tuin

Een tuin bestraten is een grote klus. Eerst dient er bepaalt te worden welke stenen gebruikt moeten worden. Vervolgens moet de tuin geëgaliseerd of, indien nodig, opgehoogd worden. Dit doet u met stabiliserend wit zand om onkruid te voorkomen. Vervolgens kunt u de stenen gaan leggen met behulp van een trilplaat of rubberen hamer.

Tuin stenen schoonmaken

Heeft u last van groene aanslag op uw stenen of verkleuren ze? Maak uw terras eenvoudig schoon met de hogedrukreiniger. Let op: deze manier van reinigen kan de tegels beschadigen. Indien u geen risico wilt nemen, kunt u ook aan de slag met een harde bezem en een emmer sop.

Voorkom mossen en algen tussen uw tuin stenen

Wilt u mos en alg tussen de stenen voorkomen? Maak dan gebruik van een tussenvoegsel bij het leggen van het terras. Zo voorkomt u dat er groen tussen de stenen komt en is er minder onderhoud nodig. Bekijk hier ons assortiment aan voegmiddelen.

Tuin stenen kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u stenen kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan stenen. Maak vervolgens in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste stenen voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.