text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Kleuromschrijving
Samenstelling
Garantie
Verpakking
Garantie periode
Verpakkingsinhoud
Houtsoort
Dikte (mm)
Serie
Filter 28 resultaten

Overkapping toebehoren

28 producten gevonden

Overkapping toebehoren

Met een overkapping in uw tuin creëert u extra leefruimte en sfeer. Een overkapping is aan vier kanten open, oftewel een dak op vier poten. Om meer sfeer te creëren of beter beschut te zitten, kunt ervoor kiezen om één van de zijkanten dicht te maken. In ons assortiment vindt u verschillende zij- en achterwanden om uw overkapping dicht te maken. Ook vindt u dakpanplaten om eenvoudig en snel en dak op uw overkapping te leggen.

Zij- en achterwanden bij een overkapping

De houten zij- en achterwanden bij PontMeyer zijn gemaakt van Douglas hout. U vindt de wanden kleurloos of in het zwart. Met deze zijwanden kunt u de overkapping eenvoudig dichtmaken. Wilt u ervoor zorgen dat de wind buiten blijft? Kies er dan voor om twee zijden dicht te maken Zo is het een stuk aangenamer om eronder te zitten.

Dakpanplaten voor uw overkapping

Dakpanplaten worden vaak gebruikt op houten overkappingen. Door deze op het dak te leggen, isoleert u de overkapping. De dakpannen zorgen er namelijk voor dat de warmte onder de overkapping blijft. Naast de isolerende functie, zorgen de zwarte dakpannen voor een moderne look. Wilt u het dak nog beter isoleren? Kijk dan bij ons assortiment dakisolatie.

Overkapping toebehoren kopen bij PontMeyer

Wilt u dakpanplaten, zij- of achterwanden kopen? Bestel uw gewenste producten eenvoudig online of kom langs bij één van de PontMeyer vestigingen. Mocht u online willen bestellen dan maakt u eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u persoonlijke prijzen inzien en plaatst u de bestelling. Heeft u vragen over ons assortiment of de voorraad? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.