text.skipToContent text.skipToNavigation

MDF brandvertragend

3 producten gevonden

MDF brandvertragend

MDF brandvertragend wordt ook wel MDF FR genoemd, wat staat voor Fire Retardant. MDF brandvertragend kopen voor een voordelige prijs? U bent bij ons aan het juiste adres! PontMeyer levert hoogwaardige platen MDF brandvertragend van het merk Medite.

Toepassing en eigenschappen MDF brandvertragend

MDF brandvertragend wordt toegepast als wandbekleding, scheidingswand, displaypaneel, plafondpaneel enzovoort. MDF brandvertragend wordt veel gebruikt in openbare ruimtes, zoals ziekenhuizen, bibliotheken en kantoren. MDF brandvertragend is geschikt om binnen toe te passen onder droge condities. Gebruik MDF brandvertragend dan ook niet in situaties waarin het wordt blootgesteld aan water of een hoge luchtvochtigheid. Daarnaast is MDF brandvertragend niet geschikt in zelfdragende constructies.

MDF brandwerend beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Euroklasse B & C: lage brandvoortplanting en lage rookproductie
  • Brandwerend, maar niet brandbestendig
  • Interieur verlijmd
  • herkenbaar aan de roze identificatiekleur

Verwerking MDF brandvertragend

MDF brandvertragend is even gemakkelijk te verwerken als standaard MDF. MDF brandvertragend kan door verandering in luchtvochtigheid van maat veranderen. Laat de plaat voor verwerking twee tot drie dagen in de ruimte acclimatiseren. Gaat u de plaat MDF brandvertragend verven of lakken? Schuur van te voren gezaagde of geprofileerde kanten op met minimaal korrel 150. Zorg er bovendien voor dat het verfsysteem aansluit op de brandwerende eigenschappen van de plaat MDF brandvertragend.

MDF brandvertragend koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.