text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Serie
Modelcode
Toon meer Toon minder
Merk
Vorm
Materiaalsoort
Productgroep
Doornmaat
Filter 65 resultaten
65 producten gevonden

Binnendeurslot

Een binnendeurslot is, zoals de naam al doet geloven, een deurslot voor een binnendeur. PontMeyer heeft verschillende soorten binnendeursloten. Dit zijn:

  • Dag- en nachtsloten
  • Kastsloten
  • Loopsloten
  • WC sloten

Dag- en nachtsloten bieden de mogelijkheid een deur op slot te doen met behulp van een klavier- of cilindersleutel. Dit geldt ook voor kastsloten, maar dat type slot is speciaal geschikt voor kasten. Loopsloten zijn sloten die niet kunnen worden afgesloten. Deuren met een loopslot worden dus alleen bediend met een kruk. Daarnaast vind u bij Pontmeyer ook wc-sloten. Deze zijn speciaal voor op het toilet- of de badkamerdeur.

Deurslot voor binnendeuren: maten en merken

PontMeyer heeft een breed assortiment sloten met verschillende doornmaten, waaronder 40mm, 45mm, 50mm en 55mm. Daarnaast bestaat het assortiment deursloten voor binnendeuren uit meerdere merken, zoals Comfidoor, Nemef, Starx en Weekamp. Hierdoor vindt u altijd een geschikt binnendeurslot passend bij uw wensen.

Binnendeurslot kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een binnendeurslot kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan binnendeursloten en ander deurbeslag. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste binnendeursloten voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.