text.skipToContent text.skipToNavigation

Steigers

29 producten gevonden
Product
Vouwsteiger
Maximale ladderlengte in mm
1890

Snel op te bouwen Little Jumbo kamersteiger, opvouwbaar dus compact om mee te nemen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Steigernet
Maatvoering
2570x50000mm

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Rolsteiger (actie)

BoSS professional breed, meer stabiliteit, eenvoudige op- en afbouw. Meest verkochte rolsteiger in Europa. Extra breed uitgevoerd zodat diagonalen aan beide kanten langs platforms passen. Spoorloze wielen (ook voor binnen). En van bovenzijde dichte schoren met kleurcode en unieke gungrip vergrendeling.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Rolsteiger
Jumbo rolsteiger smal hebben een robuust frame met extra wanddikte en lichtgewicht wisadeck platforms. Ideaal voor kleine ruimtes.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Vouw/-Stucadoorssteiger
Treden
3 Sporten

Robuuste en snel op te zetten vouwsteiger 1 meter. Ideaal voor wandafwerking en stucadoors, omdat evtuele hogere frames niet in de weg zitten. Compact samen te vouwen en makkelijk mee te nemen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Rolsteiger
BoSS professional breed, meer stabiliteit, eenvoudige op- en afbouw. Meest verkochte rolsteiger in Europa. En van bovenzijde dichte schoren met kleurcode en unieke gungrip vergrendeling.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Verlengstuk

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Steigerborging

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Vouwsteiger
Multifunctionele MiniMax Rolsteiger is te gebruiken als vouwsteiger met 1 platform. Maar ook hoger op te bouwen tot zelfs 5700mm platformhoogte / 7700mm werkhoogte.

€ xx,xx

€ xx,xx

Steigers kopen

Steigers kopen? PontMeyer biedt uitstekende steigers voor een voordelige prijs. Steigers kopen doet u bij PontMeyer van het merk Little Jumbo. Little Jumbo is al jaren onze trouwe leverancier.

Waarom steigers kopen?

Gaat u onderhouds- of montagewerkzaamheden uitvoeren op hoogte? Dan is het veilig én handig als u gebruikt maakt van een steiger. U kunt op hoogte komen zonder gevaarlijke situaties te creëren. Steigers zijn veiliger dan een ladder, omdat u minder kans heeft er vanaf te vallen.

Bovendien zijn steigers steeds meer vereist in die situaties waar een langere periode moet worden gewerkt. Onze steigers zijn stabiel en bieden ruim voldoende bewegingsvrijheid. Kortom: steigers kopen om een veilige werkomgeving te creëren doet u bij PontMeyer!

Welke steigers kopen?

PontMeyer biedt steigers op geremde wielen, waardoor u de steiger eenvoudig kan verplaatsen. De steigers zijn tevens binnenshuis te gebruiken, omdat de wielen uw vloer niet aantasten. U heeft de keuze uit diverse stahoogtes en platformbreedtes. Daarnaast kunt u verschillende soorten steigers kopen:

  • Vouwsteigers: snel op te zetten en compact samen te vouwen.
  • Rolstoelsteigers: worden op- en afgebouwd. Licht in gewicht en groot hoogtebereik.
  • Werkbruggen: ideaal om in één keer een grotere afstand te overbruggen, zoals bij dakgootrenovaties.
  • Uitwijksteigers: universele dakkapelsteigers die worden bevestigd aan een rolsteiger.

Hoe steigers te gebruiken?

Het is van groot belang de steiger op de juiste manier op te bouwen. Anders creëert u in plaats van een veilige werkplek juist een ónveilige werkplek. U dient daarom altijd de richtlijnen van de leverancier te volgen. Bovendien mag u de steiger nooit verplaatsen als er nog personen of spullen bovenop aanwezig zijn. Zorg er daarnaast voor dat u de wieltjes na verplaatsing altijd blokkeert.

Indien er wordt gewerkt op een hoogte van 2,5 meter of meer, is het verplicht de werkplek te beveiligen. U dient dan een leuning aan te brengen. U kunt bij PontMeyer steigers kopen inclusief de leuning. Indien een leuning niet mogelijk is, kan worden gewerkt met persoonlijke valbeveiliging zoals harnassen en vanglijnen.

Steigers kopen doet u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.