text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Gewicht
Kleuromschrijving
Breedte (mm)
Treden
Ladderlengte
Verpakkingsinhoud
Productgroep
Filter 28 resultaten

Steigers

28 producten gevonden

Steigers kopen

Steigers kopen? PontMeyer biedt uitstekende steigers voor een voordelige prijs. Steigers kopen doet u bij PontMeyer van het merk Little Jumbo. Little Jumbo is al jaren onze trouwe leverancier.

Waarom steigers kopen?

Gaat u onderhouds- of montagewerkzaamheden uitvoeren op hoogte? Dan is het veilig én handig als u gebruikt maakt van een steiger. U kunt op hoogte komen zonder gevaarlijke situaties te creëren. Steigers zijn veiliger dan een ladder, omdat u minder kans heeft er vanaf te vallen.

Bovendien zijn steigers steeds meer vereist in die situaties waar een langere periode moet worden gewerkt. Onze steigers zijn stabiel en bieden ruim voldoende bewegingsvrijheid. Kortom: steigers kopen om een veilige werkomgeving te creëren doet u bij PontMeyer!

Welke steigers kopen?

PontMeyer biedt steigers op geremde wielen, waardoor u de steiger eenvoudig kan verplaatsen. De steigers zijn tevens binnenshuis te gebruiken, omdat de wielen uw vloer niet aantasten. U heeft de keuze uit diverse stahoogtes en platformbreedtes. Daarnaast kunt u verschillende soorten steigers kopen:

  • Vouwsteigers: snel op te zetten en compact samen te vouwen.
  • Rolstoelsteigers: worden op- en afgebouwd. Licht in gewicht en groot hoogtebereik.
  • Werkbruggen: ideaal om in één keer een grotere afstand te overbruggen, zoals bij dakgootrenovaties.
  • Uitwijksteigers: universele dakkapelsteigers die worden bevestigd aan een rolsteiger.

Hoe steigers te gebruiken?

Het is van groot belang de steiger op de juiste manier op te bouwen. Anders creëert u in plaats van een veilige werkplek juist een ónveilige werkplek. U dient daarom altijd de richtlijnen van de leverancier te volgen. Bovendien mag u de steiger nooit verplaatsen als er nog personen of spullen bovenop aanwezig zijn. Zorg er daarnaast voor dat u de wieltjes na verplaatsing altijd blokkeert.

Indien er wordt gewerkt op een hoogte van 2,5 meter of meer, is het verplicht de werkplek te beveiligen. U dient dan een leuning aan te brengen. U kunt bij PontMeyer steigers kopen inclusief de leuning. Indien een leuning niet mogelijk is, kan worden gewerkt met persoonlijke valbeveiliging zoals harnassen en vanglijnen.

Steigers kopen doet u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.