text.skipToContent text.skipToNavigation

Deur met kozijn

6 producten gevonden

Deur met kozijn

Een nieuwe deur plaatsen kan eenvoudig met een kant-en-klare binnendeur met kozijn. De deuren zijn al afgehangen in het kozijn en de deur en kozijn combinatie kan eenvoudig geplaatst worden in een wandconstructie. De deur met kozijn combinatie kunt u inmetselen, plaatsen in metal stud wanden of in wanden met houten regelwerk. De binnendeuren zijn gemaakt van honingraat, waarbij veel van onze deuren zijn gemaakt in combinatie met FSC gecertificeerd hout. Daarnaast zijn de deuren voorzien van deurbeslag. Kiest u liever voor een ander deurbeslag? Bij Pontmeyer is het ook mogelijk om het standaard deurbeslag te vervangen door zelfgekozen deurbeslag. De deuren en het kozijnwerk zijn reeds gegrond waardoor deze alleen nog afgeschilderd dienen te worden.

Brandvertragende deur met kozijn

Bij PontMeyer vindt u in het assortiment ook brandvertragende deuren met kozijn. De brandvertragendheid van een brandvertragende deur met kozijn bedraagt 30 tot 60 minuten. Hiermee voldoen deze deuren in veel gevallen aan het bouwbesluit.

Naast deuren met een kozijn vindt u bij PontMeyer ook losse binnendeuren en buitendeuren.

Deur met kozijn kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een deur met kozijn kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan deuren met kozijn in verschillende afmetingen. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste binnendeurkozijnen voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.