text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Oppervlakte afwerking
Maatvoering
Toon meer Toon minder
Breedte (mm)
Lengte (mm)
Garantie
Garantie periode
Draairichting
Materiaalsoort
Modelcode
Milieucertificaat
Merk
Dikte (mm)
Serie
Uitvoering
Filter 212 resultaten

Deur met kozijn

212 producten gevonden

Deur met kozijn

Een nieuwe deur plaatsen is eenvoudig met een kant-en-klare binnendeur met kozijn. Doordat de deuren al in het kozijn zijn afgehangen, plaatst u ze eenvoudig in een wandconstructie. U kunt de deur inmetselen of plaatsen in wanden met metal stud of houten regelwerk.

De binnendeuren zijn gemaakt van honingraat, waardoor de deur een stevige kern heeft. De meeste van onze deuren zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Daarnaast zijn de deuren voorzien van deurbeslag. Kiest u liever voor een ander deurbeslag? Bij PontMeyer is het mogelijk om het standaard deurbeslag te vervangen door zelfgekozen deurbeslag. De deuren en het kozijnwerk zijn reeds gegrond waardoor deze alleen nog afgeschilderd dienen te worden.

Brandvertragende deur met kozijn

Bij PontMeyer vindt u in het assortiment ook brandvertragende deuren met kozijn. De brandvertragendheid van een brandvertragende deur bedraagt dertig tot zestig minuten. Hiermee voldoen deze deuren in veel gevallen aan het bouwbesluit.

Verschillende afmetingen deur met kozijn

De deur met kozijn zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De breedtematen lopen van 730 mm tot 930 mm. Voor de hoogte van de deur zijn er zijn drie lengtematen verkrijgbaar: 2015 mm, 2115 mm en 2315 mm. Naast de verschillende afmetingen, heeft u ook de keuze om een deur met of zonder slotgat te kopen.

Deur met kozijn kopen bij PontMeyer

Wilt u een deur met kozijn kopen? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.