text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuindeur

5 producten gevonden
Product
Schuttingdeur
Uitvoering
Recht
Eindhoven S-Deur bestaat uit planken van 18mm geïmpregneerd vuren bevestigd op een stalen frame. U hoeft de deur dus alleen maar te plaatsen en daarna voluit genieten van uw tuin!

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Schuttingdeur
Hoogte in mm
1900
Deze rechte tuindeur is uitgevoerd met verticale geschaafde douglas planken, (15mm). Het gegalvaniseerde stalen frame zorgt voor extra stabiliteit en gemak en is voorzien van een slotgatsparing.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Tuindeur
Uitvoering
Recht
Rechte hardhouten tuindeur 1000x1800 met RVS slot

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
IJzeren deurframe
Uitvoering
zonder slotkast
Zowel links- als rechtsdraaiend toe te passen. De als extra te leveren planken zijn d.m.v.boorschroeven eenvoudig te bevestigen op het frame.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Schuttingdeur
Uitvoering
Universeel
Deze rechte tuindeur is uitgevoerd met verticale ruwe douglas planken, (16mm). Het gegalvaniseerde stalen frame zorgt voor extra stabiliteit en gemak en is voorzien van een slotgatsparing.

€ xx,xx

€ xx,xx

Tuindeur kopen?

Onze tuindeuren zijn van de hoogste kwaliteit en maken een schutting compleet. PontMeyer heeft een ruim assortiment tuindeuren en tuinpoorten. In ons assortiment vindt u deuren en poorten in verschillende maten en gemaakt van de beste houtsoorten, zoals hardhout en douglas hout.

Tuindeur met een slot

Een goed beveiligde tuin afleveren? Ga voor een tuindeur met een slot. Deze variant heeft een gat waarin u gemakkelijk het slot bevestigd. Bekijk hier onze tuindeuren met slot

Tuindeur op maat

Op zoek naar een tuindeur op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onder andere tuindeuren met een hoogte van 1550 mm en 1800 mm. Deze deuren hebben een breedte van 1000 mm en 1100 mm. Bent u op zoek naar een geschikte schutting? Bekijk dan ons assortiment schuttingen. Met tuinschermen of trellis krijgt de tuin een natuurlijke uitstraling. Bekijk ons assortiment schuttingplanken als u de tuinafscheiding zelf wilt bouwen. Zorg daarbij voor een stevige constructie bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit kunt u het beste doen met betonpalen. Gaat u toch liever voor een andere houtsoort? Bekijk dan ons steigerhout vuren ME. Bij PontMeyer zit u goed voor iedere tuinklus!

Wilt u een tuindeur maken?

Dat kan! Wij hebben verschillende houtsoorten beschikbaar die u hiervoor kunt gebruiken. Zo kunt u gaan voor douglas planken, steigerhout of schuttingplanken. Wist u dat wij ook kant-en-klare bouwpakketen voor een tuinhuis, blokhut of overkappingen aanbieden? Een goede optie als u meer leefruimte in de tuin wilt creëren.

Zoekt u een houten tuindeur die lang mee gaat?

Ga voor een douglas of hardhouten tuindeur. Deze zijn zeer stevig en vergen weinig onderhoud. Bovendien geven beiden een robuuste uitstraling aan de tuin.