text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuindeur

Geef uw tuin extra klasse met een mooe tuindeur van PontMeyer. Onze tuindeuren zijn van de hoogste kwaliteit en maakt uw schutting helemaal af.

6 producten gevonden

Tuindeur kopen?

Dan zit u bij ons goed! PontMeyer heeft een ruim assortiment tuindeuren en tuinpoorten. In ons assortiment vindt u deuren en poorten in alle maten en gemaakt van de beste houtsoorten. Ze zijn gemaakt van onder andere hardhout en douglas hout.

Tuindeur met slot

Wilt u uw tuin goed beveiligen? Dan gaat u voor een tuindeur met slot. In deze variant zit een gat waarin u gemakkelijk een slot bevestigd. Bekijk hier ons tuindeur met slot. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van het heerlijke buitenleven!

Tuindeur op maat

Op zoek een tuindeur op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onder andere tuindeuren met een hoogte van 1550 mm en 1800 mm. Deze deuren hebben een breedte van 1000 mm en 1100 mm. Zo heeft u altijd een tuindeur op maat. Bent u op zoek naar een geschikte schutting? Bekijk dan ons assortiment schuttingen. Ook hebben wij  tuinschermen of trellis. Hierdoor krijgt uw tuin een natuurlijke uitstraling. Zet u liever zelf een tuinafscheinding in elkaar? Bekijk dan ons assortiment schuttingplanken. Zorg dan wel voor een stabiele en stevige constructie. Dit kunt u het beste doen met betonpalen. Zo is uw schutting bestand tegen alle weersomstandigheden. Gaat u toch liever voor een andere houtsoort? Bekijk dan ons steigerhout vuren ME. Bij PontMeyer zit u altijd goed voor het verbouwen van uw tuin!

Wilt u een tuindeur maken?

Dat kan! Wij hebben verschillende houtsoorten beschikbaar die u hiervoor kunt gebruiken. Zo kunt u gaan voor douglas planken, steigerhout of schuttingplanken. Wilt u lekker van de zon genieten achter uw nieuwe afgeschermde tuin? Ga dan voor een tuinhuis, blokhut of een van onze overkappingen. Vergeet niet uw terras te voorzien van sierbestrating, zoals klinkers, stenen, of terrastegels. Zo geniet u optimaal van het buitenleven!

Zoekt u een tuindeur van hout?

Gaat u zelf een deur voor uw schutting maken en bent u op zoek naar een tuindeur van hout? Ga dan voor Douglas of hardhout. Dit is zeer stevig en vergt weinig onderhouden. Bovendien geeft het een robuuste natuurlijke uitstraling aan uw tuin.