text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Hoogte (mm)
Breedte (mm)
Houtsoort
Oppervlakte afwerking
Materiaalsoort
Modelcode
Productgroep
Filter 7 resultaten

Tuindeur

7 producten gevonden

Tuindeuren

Onze houten tuindeuren zijn van de hoogste kwaliteit en maken uw tuin compleet. PontMeyer heeft een ruim assortiment aan tuinpoorten in verschillende maten. De tuindeuren zijn gemaakt van de beste houtsoorten, zoals hardhout en Douglas hout.

Tuindeur met een slot

Scherm uw tuin af en houd ongenodigde gasten buiten de deur met een tuindeur. Een goed beveiligde poortdeur kan met slot geleverd worden. Deze variant heeft een gat waarin u gemakkelijk het slot bevestigd. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan sloten en bestel deze gelijktijdig met uw poortdeur.

Tuindeur op maat

In het assortiment van PontMeyer vindt u tuindeuren met verschillende breedte en hoogte maten. Wij hebben onder andere tuindeuren met een hoogte van 1550 mm,1800 mm en 1900 mm. Deze deuren hebben een breedte van 1000 mm of 1100 mm. Moet uw nieuw tuindeur een andere afmeting zijn? Kom dan lang in een van onze vestigingen, dan helpen we u graag met een tuindeur op maat.

Houten tuindeuren: Douglas, grenen, vuren en Keruing

In ons assortiment vindt u tuinpoorten in vier verschillende houtsoorten. Zo vindt u hier onder andere poortdeuren van Douglas hout. Dit hout is zeer stevig, vergt weinig onderhoud en gaat jaren mee. Heeft u een zwarte schutting geplaatst en vindt u het belangrijk dat de poortdeur matcht? Kies dan voor een grenen tuindeur die al zwart gespoten is. Mocht u juist een lichte houtkleur willen, dan past een vuren tuindeur beter bij uw wensen.

Het plaatsen van een tuindeur

Een tuindeur plaatst u in een schutting of aan een gemetselde muur. De schuttingdeur zorgt dat u naar een achtergelegen pad kunt en de tuin toegankelijk maakt. Afhankelijk van de klus heeft u een metalen frame erbij nodig. Voor het plaatsen van de tuindeur bepaalt u allereerst de plek, hoogte en breedte van de poort. U kunt kiezen voor een speciaal tuindeurkozijn die voor extra stevigheid zorgt. De volgende stap is het plaatsen van de palen. Aan deze paal bevestigt u de poort met duimen en duimhengen. De laatste stap is het plaatsen van een slot op de deur.

Tuindeur kopen bij PontMeyer

De meest gangbare tuindeuren vindt u bij PontMeyer. Als de tuinpoort op voorraad is, wordt de deur de volgende dag geleverd indien deze voor 13:00 besteld is. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om bij ons langs te komen in één van onze vestigingen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!