text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuindeur

6 producten gevonden

Tuindeur kopen?

Geef een tuin extra klasse met een mooie tuindeur van PontMeyer. Onze tuindeuren zijn van de hoogste kwaliteit en maken een schutting helemaal af. PontMeyer heeft een ruim assortiment tuindeuren en tuinpoorten. In ons assortiment vindt u deuren en poorten in alle maten en gemaakt van de beste houtsoorten. Denk daarbij aan hardhout en douglas hout.

Tuindeur met slot

Een goed beveiligde tuin? Ga voor een tuindeur met slot. In deze variant zit een gat waarin u gemakkelijk het slot bevestigd. Bekijk hier onze tuindeuren met slot

Tuindeur op maat

Op zoek een tuindeur op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onder andere tuindeuren met een hoogte van 1550 mm en 1800 mm. Deze deuren hebben een breedte van 1000 mm en 1100 mm. Zo heeft u altijd een tuindeur op maat. Bent u op zoek naar een geschikte schutting? Bekijk dan ons assortiment schuttingen. Ook hebben wij  tuinschermen of trellis, hierdoor krijgt de tuin een natuurlijke uitstraling. Bekijk ons assortiment schuttingplanken als u de tuinafscheiding zelf wilt bouwen. Zorg daarbij voor een stabiele en stevige constructie bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit kunt u het beste doen met betonpalen. Gaat u toch liever voor een andere houtsoort? Bekijk dan ons steigerhout vuren ME. Bij PontMeyer zit u goed voor iedere tuinklus!

Wilt u een tuindeur maken?

Dat kan! Wij hebben verschillende houtsoorten beschikbaar die u hiervoor kunt gebruiken. Zo kunt u gaan voor douglas planken, steigerhout of schuttingplanken. Wist u dat wij ook kant-en-klare bouwpakketen voor een tuinhuis, blokhut of overkappingen aanbieden? Een goede optie als u meer leefruimte in de tuin wilt creëeren.

Zoekt u een houten tuindeur die lang mee gaat?

Ga voor een Douglas of hardhouten tuindeur. Deze zijn zeer stevig en vergen weinig onderhoud. Bovendien geven beiden een robuuste uitstraling aan uw tuin.