text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Scherpe acties
3350PM-Homepage-banner-ambassadeur-560x315px-DEF (1) ja.webp
Je bouwt beter met PontMeyer

Dat vinden ook de professionele bouwers die onze kwaliteit en service zeer waarderen. Zij bouwen aan mooie projecten en zoeken daarvoor hoogwaardige materialen en service. Wij streven ernaar om hun tevreden te stellen en de verwachtingen te overtreffen.

Onze ambassadeurs
3026PM-banner-home-560x315px2 ja.webp
PontBonus spaarprogramma
  • Gratis punten sparen voor extra korting of leuke geschenken
  • Ook mogelijk om samen met collega's te sparen
  • Vraag je spaarpas aan in de vestiging of bij onze klantenservice
Meer over ons spaarprogramma

Compleet assortiment hout, plaat en bouwmaterialen

PontMeyer is de groothandel in hout-, plaat- en bouwmaterialen. Je vindt bij ons een zeer breed assortiment aan materialen van de hoogste kwaliteit. Ook biedt PontMeyer veel verschillende services aan, zoals het op hoogte lossen van het materiaal, het op maat zagen van hout en het slijpen van jouw gereedschap.

48 groothandels in hout en bouwmaterialen

PontMeyer heeft 48 vestigingen met een drive-in afhaalcentrum. Er is dus altijd een houthandel en bouwhandel bij jou in de buurt. Ook kun je bij ons op de website terecht en jouw bouwmaterialen en hout online bestellen. Voor de meeste artikelen in onze webshop geldt: voor 13:00 uur besteld, morgen geleverd. Kun je het product dat je zoekt niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies over hout, plaat en bouwmaterialen

PontMeyer beschikt over veel kennis van hout-, plaat- en bouwmaterialen. Ons vakkundige personeel voorziet jou graag van het beste advies. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de hout-, plaat- en bouwmaterialen in ons assortiment. Heb je vragen? Bel onze klantenservice, bezoek een vestiging of neem een kijkje op onze klusadvies pagina.