text.skipToContent text.skipToNavigation

            

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8 Meer weten?

48 vestigingen in Nederland

  • Altijd een PontMeyer in de buurt
  • Professioneel advies
  • Drive-in afhaalcentrum
Vestiging zoeken
KaartPM-558.jpg

Beter bouwen met uw inkoopkaart!

  • Kopen tegen groothandelsprijzen
  • Gratis bezorgd vanaf €450,-
  • Ruim 50.000 tevreden bouwers gingen u voor.
Uw kaart aanvragen
KaartHand-558.jpg

Grootste zonnepanelenpark voor PontMeyer

PontMeyer loopt voorop in de branche op het gebied van verantwoord bosbeheer, certificering en CO2 reductie. Aan het duurzaam ondernemen is nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd:
Op het centraal kantoor van PontMeyer (Timber and buildings Supplies Holland B.V) in Zaandam liggen sinds kort 9.000 zonnepanelen op de daken van de loodsen.

Met de opbrengst kunnen 800 woningen voorzien worden van energie. Een groot deel van de energie zal PontMeyer zelf gebruiken voor de kantoren, de zagerij en logistieke diensten. De rest wordt terug geleverd aan het energienet.
Onlangs is het zonnepanelenpark officieel geopend door de Burgemeester van Zaandam Jan Hamming en de CEO van PontMeyer René Olsthoorn.

Bekijk het filmpje >

Compleet assortiment hout en bouwmaterialen voor iedereen die (ver)bouwt

PontMeyer is dé leverancier als het gaat om hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. U vindt bij PontMeyer een zeer breed assortiment. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. Ons hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit en onze bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste merken. PontMeyer kan het houten plaatmateriaal ook voor u bewerken, zoals zagen, schaven, korten, boren, impregneren en gronden.

48 groothandels in hout en bouwmaterialen

Voor de meeste artikelen in onze webshop geldt: voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd. Staat het artikel dat u zoekt niet op de website? Bel dan even met de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging. Zij kunnen het voor u bestellen en u adviseren over het beste materiaal voor uw klus. PontMeyer heeft 48 vestigingen met een drive-in afhaalcentrum. Er is dus altijd een vestiging bij u in de buurt.

Advies over hout en bouwmaterialen

Bij PontMeyer is veel kennis aanwezig over hout, plaat en bouwmaterialen. Onze medewerkers kunnen u adviseren over het juiste materiaal voor uw klus. Ook kunnen zij u informeren over de juiste manier om het hout of bouwmateriaal te bewerken of te bevestigen. Bel hiervoor met de klantenservice (075-6536292) of de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging.