text.skipToContent text.skipToNavigation

Trespa

461 producten gevonden

Bent u op zoek naar materialen voor gevelbekleding? Neemt u dan eens een kijkje in ons assortiment aan gevelmaterialen van Trespa. Trespa biedt alle materialen aan die u nodig heeft voor uw gevel, zoals Trespa plaatmateriaal, Trespa pura gevelbekleding, Trespa schroeven en Trespa toebehoren. Naast Trespa vindt u bij PontMeyer ook een ruim assortiment aan gevelmateriaal van andere merken, zoals Eternit, Keralit, Rockpanel, PontMeyer HPL en Protex. Neem rustig een kijkje in onze webshop en vindt alle materialen die u nodig heeft voor de klussen aan uw gevel. Bekijkt u ook eens ons aanbod aan houten gevelbekleding en constructiemateriaal

Wilt u alles weten over het monteren van Trepa? U leest het in ons artikel over Trespa monteren.

Trespa kopen

Voor allerlei soorten constructiemateriaal bent u bij ons altijd aan het juiste adres. U bouwt immers beter met PontMeyer! Wilt u Trespa kopen? Bestel uw Trespa materialen gemakkelijk via onze webshop of kom langs in één van onze vestigingen. Bent u benieuwd naar de prijzen van Trespa gevelmateriaal? Maakt dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hiermee heeft u de mogelijkheid om al onze prijzen in te zien.

Trespa platen

Heeft u een vlakke plaat nodig voor gevelbekleding of balkonbekleding? Of bent u simpelweg op zoek naar boeidelen en gevelstroken? Dan raden wij u aan om Trespa platen te kopen. Trespa platen zijn vlakke platen en staan bekend om hun sterke en weerbestendige eigenschappen. Deze platen worden speciaal geproduceerd voor buitentoepassingen en lenen zich uitstekend voor verticale toepassingen. Trespa platen zijn gemaakt van hars. Deze hars is versterkt met op hout gebaseerde vezels. Hierdoor is dit materiaal sterk en weerbestendig. U kunt kiezen voor een standaard plaat of een plaat met andere specificaties. U kunt onze Trespa platen gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals boeiboorden, geventileerde gevelbekleding, dakranden, gootafwerkingen, zijwanden van dakkapellen, buitenplafonds en overstekken. Bent u er niet zeker van hoe u de platen van Trespa moet gebruiken? Raadpleeg dan de verwerkingsvoorschriften van Trespa.

Trespa platen kopen

Heeft u rondgekeken in onze webshop en wilt u graag Trespa platen bij ons kopen? Goede keuze. Bestel uw Trespa platen gemakkelijk via onze webshop of kom langs in één van onze vestigingen bij u in de buurt. Maakt u gebruik van de drive-in? Dan kunt u uw platen op onze locaties, ongeacht het weer, veilig en droog in uw auto of bus plaatsen. Wilt u de prijzen inzien van het plaatmateriaal van Trespa? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hiermee heeft u de mogelijkheid om al onze prijzen in te zien.

Trespa platen diktes, afmetingen, kleuren

Bij PontMeyer vindt u een groot aanbod aan Trespa platen. Deze zijn verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren, afmetingen, effecten en structuren. Zo zijn de platen verkrijgbaar in de volgende diktes: 6 mm, 8 mm en 10 mm. De platen komen in verschillende afmetingen, zoals de veel verkochte variant van 3050x1530. De Trespa platen zijn ook verkrijgbaar in andere afmetingen, zoals 2130x1420, 2550x1860 en 3650x1860. Bent u op zoek naar een plaat in een specifieke kleur? Dan zit u goed: de Trespa platen komen in talloze kleuren voor, zoals antraciet, grijs, antracietgrijs en donkergroen. Naar welke kleur u ook op zoek bent, bij PontMeyer vindt u altijd de juiste Trespa plaat.

Diverse uitvoeringen Trespa platen

PontMeyer heeft diverse uitvoeringen van Trespa in het assortiment. Zo is Trespa Izeon satin verkrijgbaar in RAL kleuren. Het voordeel hiervan is dat u deze kleuren ook in uw schilderwerk kunt verwerken. Daarnaast is de Meteon satin variant in diverse kleuren verkrijgbaar. Houtmotieven behoren daarbij ook tot de mogelijkheden. Verder heeft de Meteon rock plaat een reliëf en een steenachtig uiterlijk. Hierbij heeft u de keuze uit 1 of 2 zijdig decor. Hiermee wordt bedoeld aan welke zijde de plaat is voorzien van de gekozen kleur.

Trespa boeidelen

Verder kunt u ook boeidelen maken van dit indrukwekkende plaatmateriaal. Het materiaal is namelijk gemakkelijk te bevestigen en op maat te maken. Daarnaast leent het product zich goed voor montage op hoogte, omdat deze boeidelen weinig onderhoud nodig hebben. Het is bij PontMeyer mogelijk om de boeidelen op maat te laten zagen. Informeer naar de mogelijkheden bij de klantenservice.

Trespa aanbiedingen

Wilt u Trespa materialen kopen in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Zo betaalt u nooit te veel voor uw Trespa gevelmaterialen.