text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Decor zijde
Filter 23 resultaten

Trespa®

Trespa® is kunststof plaatmateriaal dat geschikt is als gevelbekleding. Het is onderhoudsarm, zeer sterk en weerbestendig. De kunststof platen worden speciaal geproduceerd voor buitentoepassingen en lenen zich uitstekend voor verticale toepassingen.

23 producten gevonden

Trespa® wordt opgebouwd uit houtvezels en papier. Deze worden onder hoge druk en temperatuur samengeperst met hars. De buitenzijden van de plaat zijn voorzien van een dichte moleculaire toplaag. Hierdoor zijn de Trespa® platen vrijwel ongevoelig voor weersinvloeden, zoals UV-straling. Daarnaast zorgt deze toplaag ervoor dat je vervuiling van de platen, zoals graffiti, gemakkelijk kunt verwijderen.

Toepassingsgebieden van Trespa®

Trespa® is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen. Het wordt voornamelijk aangebracht op de gevel, maar is ook geschikt voor schuttingen en reclameborden. Daarnaast wordt het gebruikt voor boeiboorden, dakranden en buitenplafonds.

Verschillende soorten en kleuren Trespa®

Het Trespa® assortiment bestaat uit drie verschillende soorten Trespa® plaatmateriaal, elk met hun eigen unieke eigenschappen:

75% van de bouwprofessionals gebruikt Trespa® Izeon®. Deze plaat is in prijs voordeliger dan de Meteon® serie. Het voordeel van Trespa® Meteon® is dat het beschikbaar is in meer kleuren en afwerkingen. Zo kun je kiezen uit een satijnen, matte en natuurstenen afwerking.

Wil je meer weten over het monteren van Trespa®? Je leest het in ons artikel over Trespa® monteren.

Trespa® op maat

Wil je jouw Trespa® plaat op maat laten zagen? Bij PontMeyer zagen wij alle kunststof Trespa® platen, waaronder Trespa® stroken, op maat. Met onze Trespa® op maat zaag service bespaar je tijd, werk en afval.

Trespa® kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van onze Trespa® platen? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en Trespa® bestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment met grote voorraden. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.