text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
​​​​​​​
Kleuromschrijving
Toon meer Toon minder
Decor zijde
Filter 48 resultaten

Trespa

48 producten gevonden

Trespa plaat

Heeft u een vlakke plaat nodig voor de bekleding van uw gevel of balkon? Of bent u simpelweg op zoek naar boeidelen en gevelstroken? Dan is de gevelbekleding van Trespa de juiste keuze. Trespa staat bekend om zijn sterke en weerbestendige eigenschappen. De kunststof platen worden speciaal geproduceerd voor buitentoepassingen en lenen zich uitstekend voor verticale applicaties.

Wat is Trespa?

Trespa is een kunststof plaatmateriaal, opgebouwd uit houtvezels of papier. Deze worden onder hoge druk en onder een hoge temperatuur samengeperst met hars. De buitenzijden van de plaat zijn voorzien van een dichte moleculaire toplaag. Hierdoor zijn de Trespa platen vrijwel ongevoelig voor weersinvloeden, zoals UV-straling. Daarnaast zorgt deze toplaag er ook voor dat vervuiling van de platen, zoals graffiti, gemakkelijk is te verwijderen.

Trespa gevelbekleding

PontMeyer heeft een groot aantal Trespa gevelbekleding producten. Trespa gevelbekleding is geschikt in gebruik voor:

  • Boeiboorden
  • Geventileerde gevelbekleding
  • Dakranden
  • Gootafwerkingen
  • Zijwanden van dakkapellen
  • Buitenplafonds
  • Overstekken

Trespa gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en structuren.

Verschillende soorten Trespa

Bij PontMeyer vindt u verschillende soorten Trespa platen en Trespa stroken. De platen onderscheiden zich in voorkomen van elkaar door hun unieke eigenschappen. PontMeyer heeft diverse uitvoeringen van Trespa plaatmateriaal en Trespa gevelstroken in het assortiment:

Wilt u alles weten over het monteren van Trespa? U leest het in ons artikel over Trespa monteren.

De verschillende Trespa kleuren

Het assortiment aan Trespa panelen bestaat uit een groot aantal kleuren. De online favoriet? Dat zijn de zwarte Trespa platen. U heeft zelfs nog de keuze tussen zwart, zwart-blauw en zwart-grijs. Naast de zwarte platen, vindt u ons assortiment nog genoeg andere kleuren voor uw Trespa panelen.

Trespa op maat

Wilt u uw Trespa plaat op maat laten zagen? Dat kan! Bij PontMeyer kunt u al uw kunststof Trespa platen, waaronder Trespa stroken, op maat laten zagen. Met onze Trespa op maat zaag service bespaart u tijd, werk en afval.

Trespa kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van Trespa platen? U vindt de prijslijst wanneer u een een account bij ons aanmaakt. Dit doet u in slechts twee stappen. Daarna kunt u uw persoonlijke Trespa prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste Trespa producten voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze PontMeyer vestigingen.

Liever geen kunstoffen gevelbekleding? Bekijk dan het assortiment van PontMeyer aan houten gevelbekleding, bestaande uit onder andere rabatdelen, boeidelen en potdekselplanken.