text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Isolatiefolie

Isolatiefolie vermindert warmteverlies in huis door straling, wat tot 65% van het totale verlies kan zijn. Deze folie, met synthetische materialen en aluminiumfolie, reflecteert de stralingswarmte terug in de woning, wat resulteert in lagere stookkosten en milieuvriendelijkheid. Lees meer

Wat is isolatiefolie?

Isolatiefolie helpt je thuis warmteverlies te verminderen. Woningen kunnen warmte op drie manieren verliezen: geleiding, luchtverplaatsing en straling, waarbij straling tot wel 65% van het verlies kan zijn. Door deze folie te plaatsen bij ramen, vloeren en daken, kun je dit warmteverlies tegengaan. Het grote voordeel van isolatiefolie vergeleken met ander isolatiemateriaal is dat het meerdere synthetische materialen en aluminiumfolie bevat, waardoor het stralingswarmte terugkaatst in de woning. Dit resulteert uiteindelijk in lagere stookkosten, waardoor je niet alleen goed bent voor je eigen portemonnee, maar ook voor het milieu.

Op welke plekken in je huis gebruikt je isolatiefolie?

Deze folie kun je toepassen bij ramen, vloeren en daken om het isolerend vermogen te verbeteren. Belangrijk is de juiste folie te kiezen, want bijvoorbeeld zonwerende folie kan de warmte verminderen. Voor vloerisolatie bestaat isolatiefolie uit twee lagen isolerende aluminiumfolie met stilstaande lucht ertussen, waardoor kou wordt teruggestuurd en warmte behouden blijft. Dakisolatiefolie kan de meeste impact hebben bij het verminderen van warmteverlies via daken, wat vaak het grootste verlies in woningen veroorzaakt. Het monteren van deze folie op schuine daken is zelf eenvoudig uit te voeren.

Isolatiefolie kopen bij PontMeyer?

Wil je isolatiefolie kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan dampdoorlatende folies. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan en log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste dampdoorlatende folies op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.